Tilmeld    Log ind    Forum    Søg    OSS
Fanklubbens hjemmeside    Fanklubbens rejseguide    Forums retningslinier    Forums ABCDesign dit eget mobilcover    Rejser til Liverpool
  
    

Boardindeks » Fodbold » Liverpool FC diskussioner
 Side 13 af 13 [ 192 indlæg ] Gå til side Foregående  1 ... 9, 10, 11, 12, 13Forfatter besked
 Indlæg : søndag, 06. maj, 2018 16:44 
Offline

Tilmeldt: mandag, 23. apr, 2012 14:14
Indlæg: 2151

Alder: 40
nikand skrev:
Bojangles skrev:
Uhh. Et drømmescenarie kunne være, at at vi vinder over Chelsea, og de bagefter vinder deres sidste to kampe, og Tottenham taber deres sidste to, med Kane der brænder den ene direktør efter den anden, mens Salah scorer to hattrick i vores sidste to kampe. Så ender Tottenham uden for CL igen (hvor de hører til) og Kane ender med at stå med en lang egocentreret næse.


Er det bedre at Spurs ikke er i CL end Chelsea? Hvorfor?


For det første fordi Tottenham er så nederen et hold, at selv Tottenhamfans jo ikke engang kan lide dem - derudover fordi vi på sin vis konkurrere meget mere imod dem end Chelsea, da de på mange måder gør det samme som os -> Køber store talenter og udvikler dem til verdensstjerner. Hvorimod Chelsea primært køber hypede superstjerner og smider dem væk igen, når det ikke virker. Derfor er det på ingen måde i vores interesse at Tottenham bliver et sted spillere søger hen for at få succes. Det skal gerne forblive et sted spillere søger væk fra for at få succes.


Top 
 Indlæg : mandag, 07. maj, 2018 09:57 
Offline

Tilmeldt: torsdag, 31. maj, 2007 13:50
Indlæg: 4354
Geografisk sted: Midtjylland

Alder: 40
Nå, en uge til at restituere og få holdet klar.
På Anfield skal vi være 100% klar og skal tryne Brighton.

Samtidig bør de være sikre på at blive i PL, så de har ikke det store at spille for.

En sejr og vi er sikre så vi kan spille mere frit til CL finalen.

_________________
I support two teams: Liverpool FC and any team playing scum.


Top 
 Indlæg : tirsdag, 08. maj, 2018 13:21 
Offline
Brugeravatar

Tilmeldt: tirsdag, 12. jun, 2007 08:21
Indlæg: 5886
Geografisk sted: Nordsjælland
Vi får da uden tvivl noget hjælp fra en af eller begge vores gode venner Wagner og Benitez i morgen, eller ? Benitez har et skud i bøssen mere for at hjælpe os, og det vil jo blot gøre ham endnu mere legendarisk, når historiebøgerne skal skrives :dance:

https://www.liverpool.no/nyheter/2018/5 ... de-venner/


Top 
 Indlæg : torsdag, 10. maj, 2018 14:06 
Offline
Brugeravatar

Tilmeldt: tirsdag, 12. jun, 2007 08:21
Indlæg: 5886
Geografisk sted: Nordsjælland
Både Newcastle og Brighton har mange penge at spille for vedr. den endelige slutplacering, og man ikke der ligger noget målsætningsindfrielse (særligt for Newcastle) og prestige forbundet med at slutte blandt de 10 første ?

http://www.skysports.com/football/news/ ... the-season


Top 
 Indlæg : fredag, 11. maj, 2018 18:12 
Offline

Tilmeldt: onsdag, 27. jun, 2007 14:49
Indlæg: 8256
Geografisk sted: København

Alder: 43
Hvis vi skulle stå og have brug for hjælp udefra i den sidste runde, så er jeg egentlig glad for, at det er Rafa's Newcastle, der skal levere hjælpen. De giver sig i hvert fald ikke frivilligt.

_________________
"I am the normal one"


Top 
 Indlæg : fredag, 11. maj, 2018 18:22 
Offline
Brugeravatar

Tilmeldt: tirsdag, 12. jun, 2007 08:21
Indlæg: 5886
Geografisk sted: Nordsjælland
texy skrev:
Hvis vi skulle stå og have brug for hjælp udefra i den sidste runde, så er jeg egentlig glad for, at det er Rafa's Newcastle, der skal levere hjælpen. De giver sig i hvert fald ikke frivilligt.


Præcis, og der er ca. 10 mio. £ i forskel fra at blive på deres nuværende 10. plads og så til at slutte nr. 16, som de kan risikere med et tab, så det bør også spille ind.


Top 
 Indlæg : søndag, 13. maj, 2018 14:29 
Offline
Brugeravatar

Tilmeldt: tirsdag, 12. jun, 2007 08:21
Indlæg: 5886
Geografisk sted: Nordsjælland
Dette står på spill for Premier League-lagene

Her er betydningen den siste serierunden får for alle lagene.

13.05.2018 kl 08:58 Arve Vassbotten arvaldo

Søndag klokka 16 skal Premier League avgjøres en gang for alle. Og selv om tittelen for lengst er delt ut, er det mye som står på spill for noen lag i den 38. serierunden.
Her har vi sett på hva som kan avgjøres i hver eneste kamp denne runden. Vi starter med den kampen vi selvsagt bryr oss mest om. Kampen om topp fire.

Liverpool 4. plass - Brighton 14. plass

Mulig plassering hjemmelag: 3-5. plass

Liverpool kan ende på 3., 4. eller den fryktede 5. plassen når siste serierunde er spilt. Akkurat nå har Liverpool 72 poeng på fjerdeplass. Tottenham har 74 poeng på tredjeplass, og bak jager Chelsea med sine 70 poeng. Liverpool har 42 plussmål, mens Tottenham har 37 og Chelsea 27. Så hvis Liverpool får ett poeng mot Brighton må Chelsea vinne med 16 mål mot Newcastle for å gå forbi. Taper Liverpool, går Chelsea forbi med seier i sin kamp.

Sist Liverpool tapte mot Brighton var i FA-cupkampen i 1983, da Jimmy Case scoret seiersmålet i 2-1-kampen. Det var for øvrig den første søndagskampen på Anfield.

Mohamed Salah ligger nå tre mål foran Harry Kane i kampen om toppscorertittelen, og vil med scoring sette rekord siden Premier League ble spilt over 38 kamper. Da vil han stå alene med 32 mål i Premier League. Med 43 mål denne sesongen trenger egypteren også fire for å matche Ian Rush sin Liverpool-rekord fra 1983-84.

For de engelske spillerne, og kanskje i særdeleshet Trent Alexander-Arnold, er dette også den siste sjansen til å overbevise Gareth Southgate før han skal ta ut sin VM-tropp på onsdag.

Mulig plassering bortelag: 10-16. plass

Brighton har allerede sikret ny kontrakt, og kan ende på alt fra 10-16. plass avhengig av resultatet. De har Newcastle, Crystal Palace, Bournemouth og Watford foran seg på 41 poeng. Bak seg har de West Ham med 39, Huddersfield med 37 og Southampton med 36 poeng.

Newcastle 10. plass - Chelsea 5. plass

Mulig plassering hjemmelag: 10-15. plass.

Den mest spennende kampen denne runden bortsett fra det som skjer på Anfield, hvis man ser med Liverpool-øyne. Newcastle har los på 10. plassen, men kan fort miste den plassen med tap eller uavgjort her. Avhengig av resultatene søndag kan Rafael Benitez sitt lag tjene fra £12M til £22M. Fire lag er på 41 poeng, men Newcastle og Crystal Palace har jevnest målforskjell av de lagene. Så heldigvis har Newcastle noe å spille for her.

Mulig plassering bortelag:4-5. plass.

For Chelsea er det kun en ting som gjelder, og det er seier. Hvis de slår Newcastle og Liverpool taper mot Brighton tar Contes lag over fjerdeplassen. Men alt annet enn seier gir bare femteplass for Chelsea uansett.

Tottenham 3. plass - Leicester 9. plass

Mulig plassering hjemmelag: 3-4. plass.

Liverpool kan fortsatt passere Tottenham, men Spurs har nå to poengs forsprang.

Mulig plassering bortelag: 8-9. plass.

Claude Puel kan lede Leicester til 8. eller 9. plass denne sesongen. De er nå to poeng bak Everton, men har betydelig bedre målforskjell med tre minusmål mot Evertons 12 mål i minus.

Swansea 18. plass - Stoke 20. plass

Mulig plassering hjemmelag: 17-20. plass.

I bunnen av tabellen trenger Swansea et mirakel for å unngå nedrykk. Swansea er tre poeng bak Southampton, men med en målforskjell på 27 minusmål mot Southamptons minus 18.
Carlos Carvalhals lag må dermed slå Stoke og håpe at Southampton knuses hjemme mot Manchester City. For de trenger å forbedre målforskjellen med ti for å redde plassen.

Mulig plassering bortelag: 18-20. plass.

Stoke spiller sin siste Premier League-kamp i denne omgang. For dem handler det om å få med seg mest mulig penger ned i Championship. Om det blir 2 millioner pund for sisteplass, 4. millioner pund for 19. plass eller 6 millioner for 18. plass blir avgjort her.

Southampton 17. plass - Manchester City 1. plass

Mulig plassering hjemmelag: 15-18. plass.

Southampton kan i teorien fortsatt rykke ned selv etter å ha slått Swansea 1-0 på tirsdag. Men de har ni 9 mål bedre målforskjell enn Swansea, som møter Stoke. Men med Manchester City på motsatt banehalvdel er selvsagt ingen ting helt sikkert. Om de vinner kampen kan de potensielt
ende på 15. plass.

Mulig plassering bortelag: 1. plass.

Manchester City har på sin side sikret seriemesterskapet for lengst. Yaya Touré får nok noen minutter i det som er hans siste kamp for klubben.

Crystal Palace 11. plass - West Brom 19. plass

Mulig plassering hjemmelag: 10-15. plass.

Crystal Palace er nærmest til å ta fra Newcastle 10. plassen. De har begge 41 poeng, og bare ett mål skiller lagene. I tillegg har Palace flere scorede mål. Newcastle møter på sin side Chelsea, og er laget Liverpool gjerne tar litt hjelp fra. Men Roy Hodgsons mannskap kan også droppe ned til potensielt 15. plass i teorien.

Mulig plassering bortelag: 18-20. plass.

Til tross for en sterk sesongavslutning med tre seire og to uavgjort på de fem siste, spiller West Brom sin siste Premier League-kamp i denne omgang. For dem handler det om å få med seg mest mulig penger ned i Championship. Om det blir 2 millioner pund for sisteplass, 4. millioner pund for 19. plass eller 6 millioner for 18. plass blir avgjort her.

Manchester United 2. plass - Watford 13. plass

Mulig plassering hjemmelag: 2. plass.

Man Utd sikret andreplassen tidligere i uka mot West Ham. Michael Carrick spiller sin siste kamp for klubben.

Mulig plassering bortelag: 10-15. plass.

Watford er ett av fire lag med 41 poeng og mye penger står på spill i den siste runden. De kan tjene fra £12M-£12M basert på sin plassering. 10. plassen blir nok i overkant med 8 i målforskjell til Newcastle og 7 til Crystal Palace, men har bare 2 i målforskjell til Bournemouth. Bak lusker Brighton med ett poeng mindre, som vi for alt i verden håper blir stående på det, og West Ham har 39.

Burnley 7. plass - Bournemouth 12. plass

Mulig plassering hjemmelag: 7. plass.

Burnley har sikret seg 7. plassen, en plass i Europa League, og 28 millioner pund i premiepenger for sin plassering allerede.

Mulig plassering bortelag: 10-15. plass.

For Bournemouth er ting mindre avklart. De kan havne på alt mellom 10. og 15. plass, og tjene mellom 22 og 12 millioner pund avhengig av plassering. Hvis de skal avansere til 10. plass må de vinne stort på Turf Moore, for de ligger allerede seks mål etter Newcastle og fem etter Crystal Palace på målforskjell. I tillegg til Bournemouth, Newcastle og Palace, har også Watford 41 poeng.

Huddersfield 16. plass - Arsenal 6. plass

Mulig plassering hjemmelag: 14-17. plass.

Huddersfield sikret seg fornyet kontrakt med å gjøre Liverpool en solid tjeneste, da de spilte 1-1 mot Chelsea på Stamford Bridge på onsdag. Statistisk kan David Wagners menn få alt fra 14. plass til 17. plass totalt. Men 15. plassen til West Ham er den mest realistiske høyeste plasseringen for Huddersfield. De har nå 37 poeng og 29 mål i minus. West Ham har 39 poeng, mens Brighton har 40. Chris Hughtons mannskap har imidlertid «bare» 16 minusmål.

Mulig plassering bortelag: 6. plass.

Arsene Wenger leder sin siste kamp for Arsenal, og har allerede sikret en 6. plass og 30 millioner pund i premiepenger. Arsenal vil nok gjerne få sin første borteseier siden nyttår for å gi sin mangeårige sjef en fin avskjedsgave. Laget har ikke tatt ett eneste poeng borte siden nyttår, og har bare tre borteseire hele sesongen.

West Ham 15. plass - Everton 8. plass

Mulig plassering hjemmelag: 10-17. plass.

David Moyes kan potensielt ende på 10. til 17. plass basert på kampene i siste runde. Foran seg har de både Newcastle, Crystal Palace, Bournemouth og Watford på 41 poeng, og Brighton på 40. Huddersfield med 37 og Southampton med 36 lurer like bak.

Mulig plassering bortelag:8-9. plass.

Everton vil ende på enten 8. eller 9. plass denne sesongen. Leicester ligger to poeng bak, men de har bare 3 minusmål før runden, mot Evertons minus 12.


Top 
 Indlæg : mandag, 14. maj, 2018 08:17 
Offline
Brugeravatar

Tilmeldt: tirsdag, 12. jun, 2007 08:21
Indlæg: 5886
Geografisk sted: Nordsjælland
Ift hold, vi har lidt svært ved at få nedbrudt, så var de 3 nedrykkere vel de bedste, vi kunne "komme af med", eller ?


Top 
 Indlæg : mandag, 14. maj, 2018 20:41 
Offline

Tilmeldt: tirsdag, 29. nov, 2011 23:22
Indlæg: 5908
Niels K skrev:
Ift hold, vi har lidt svært ved at få nedbrudt, så var de 3 nedrykkere vel de bedste, vi kunne "komme af med", eller ?


ja det ihvertfald dem vi har det sværeste med. hvis vi så også lige tager crystal palace og southampton udebaner med.

_________________
Daggeren: "For a Dane, it's about having respect for the club you play at. I am proud to be able to pull on my Liverpool jersey and will never go to another club in England.


Top 
 Indlæg : tirsdag, 15. maj, 2018 08:38 
Offline
Brugeravatar

Tilmeldt: tirsdag, 12. jun, 2007 08:21
Indlæg: 5886
Geografisk sted: Nordsjælland
Wormie skrev:
Niels K skrev:
Ift hold, vi har lidt svært ved at få nedbrudt, så var de 3 nedrykkere vel de bedste, vi kunne "komme af med", eller ?


ja det ihvertfald dem vi har det sværeste med. hvis vi så også lige tager crystal palace og southampton udebaner med.


Selhurst er blevet en helt fin udebane for os:

https://www.liverpoolecho.co.uk/sport/f ... k-14477141

31.03.2018 vandt vi også 2:1 på Selhurst, så de må give 4 sejre i steg.

Hvis man hiver League Cup ud af billedet, så er stats vel ikke så dårlige for Soton vs. Klopp:

https://www.11v11.com/teams/southampton ... Liverpool/


Top 
 Indlæg : tirsdag, 15. maj, 2018 12:22 
Offline
Brugeravatar

Tilmeldt: onsdag, 07. sep, 2011 14:38
Indlæg: 4609
Geografisk sted: The Klopp
Niels K skrev:
Ift hold, vi har lidt svært ved at få nedbrudt, så var de 3 nedrykkere vel de bedste, vi kunne "komme af med", eller ?


Stoke er bare trælse, WBA et klassisk elevatorhold og Swansea var vel humlebien, der fløj på trods af alle naturlove.

_________________
Anfield Iron

Liverpool Football Klopp


Top 
 Indlæg : tirsdag, 15. maj, 2018 13:25 
Offline

Tilmeldt: fredag, 06. mar, 2015 09:17
Indlæg: 1811
Geografisk sted: Hillerød

Alder: 31
Sledgehammer skrev:
Niels K skrev:
Ift hold, vi har lidt svært ved at få nedbrudt, så var de 3 nedrykkere vel de bedste, vi kunne "komme af med", eller ?


Stoke er bare trælse, WBA et klassisk elevatorhold og Swansea var vel humlebien, der fløj på trods af alle naturlove.

Jeg er ret sikker på at den med humlebien er er myte affødt af en regnefejl for mange år siden, men om Swansea i hemmelighed er geniale?


Top 
Vis indlæg fra foregående:  Sorter efter  
 
 Side 13 af 13 [ 192 indlæg ] Gå til side Foregående  1 ... 9, 10, 11, 12, 13
Boardindeks » Fodbold » Liverpool FC diskussioner


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Redmaniac og 9 gæster

 
 

 
Du kan ikke skrive nye emner
Du kan ikke besvare emner
Du kan ikke redigere dine indlæg
Du kan ikke slette dine indlæg
Du kan ikke vedhæfte filer

Søg efter:
Hop til:  
Danish translation & support by Olympus DK Team