Vores nærmeste konkurrenter

Her kan man diskutere Premier League generelt, eller øvrige landes ligaer og spillere.
Xick
Indlæg: 140
Tilmeldt: tirsdag, 20. mar, 2018 08:24

Vores nærmeste konkurrenter

Indlæg af Xick » tirsdag, 04. sep, 2018 10:00

Da jeg har været så heldig, at få mulighed for at se flere kampe og bruge mere tid på fodbold, så vil jeg prøve at dele mine oplevelser med jer.

Da vi alle har en passion for klubben Liverpool, følger vi med i alt hvad der sker på og uden for banen, og der er altid nogen, der deler deres viden her på siden. Men når det kommer til vores modstandere (jeg tænker mest på top 6 holdene), så er det ikke alle der gider, eller har mulighed for at følge med der. Så jeg vil derfor prøve at lave et lille indspark 1-2 gange om måneden om vores rivalers kampe, og hvor jeg prøver at skabe et overblik over styrker og svagheder.

Jeg vil ikke gå i detaljer med alt hvad der vedrører de andre klubber, men det skal være et lille supplement til bare at tjekke resultatet på Livescore eller Forza eller hvor man gør det.

Det er udelukkende på baggrund af mine observationer i kampene og indtryk fra forskellige fora og aviser jeg vurderer de forskellige hold. Hvis du/I er uenige skriv endelig, jeg kan sagtens tolke forkert og elsker en god saglig debat. Og der vil helt sikkert være ting, jeg overser.
Jeg synes det vil være ideelt at starte efter de 4 første kampe, da der kommer en landskampspause nu, inden det igen går løs d. 15/9.

Jeg kan gå meget mere i dybden med hver enkelt kamp. Men da jeg ikke ved om der overhovedet er interesse for dette emne, eller behov. Så har jeg valgt at gøre det lidt overfladisk til en start.

Jeg modtager gerne feedback, konstruktiv kritik eller ris og ros.



Manchester City
Manchester City er i manges øjne, mig selv inklusiv, favoritter til titlen igen i år. Truppen er ikke blevet svækket i forhold til sidste år, hvor de var uhyggeligt stærke.

Med 10 point efter de første 4 kampe, er de også kommet godt fra start. Det er ikke den perfekte start City kunne have håbet på, men spillet har heller ikke været perfekt. Med en gennemsnitlig boldbesiddelse på 71%, og 22,75 skud pr. kamp og kun 7 skud mod eget mål, så er det det svært at se forskellen fra sidste år. Men det er som om skarpheden ikke er der, som vi også kan se med Liverpool. De er det mest scorende hold, mest pga. 6-1 sejren over Huddersfield, hvor de var fantastiske. Men jeg synes også man har kunne se ”svagheder”. De har ikke holdt rent bur, ud over i åbningskampen mod Arsenal. Så der er bestemt noget at komme efter.

Jeg synes især, at i Wolverhampton kampen bliver de udfordret. Ja, wolves får et mål der ikke burde være anerkendt, men wolves havde også andre chancer. Arsenal havde også nogle gode chancer i den første kamp. Så hvis man ikke stiller sig ned og parkerer bussen, så ligner det, at der er mere at komme efter end der var sidste år. Det kan skyldes, at de ikke lukker kampene på samme måde som sidste sæson. En af grundende til dette er helt sikkert fraværet af Kevin de Bruyne.

Styrker:
Jeg synes især Sterling har imponeret i sæsonstarten. Sterling ser ud til at fortsætte, hvor han slap fra sidste sæson. Han udfordrer og er målfarlig, og vi ved alle, han er vanvittig hurtig, en konstant trussel.

Mendy er en evig trussel i offensiven 4 assists i 4 kampe taler for sig selv. Han slår nogle gode indlæg og skaber uro konstant.

Svagheder:
Selvom Mendy er nævnt som styrke, så synes jeg også der svaghed at spore hos City på den position, når det kommer til defensiven. Mendys offensive tilgang til backspillet efterlader meget plads, som bestemt kan udnyttes.

Derudover, så tror jeg fraværet af KDB kan få betydning for City. De har mange fantastiske spillere, men det er svært ikke at savne en spiller som KDB.

Som en sidste ting, så har de roteret en del i det centrale forsvar, og jeg synes ikke de har virket skræmmende stærke. Måske ikke en direkte svaghed, men bestemt heller ikke et sted de har været frygtindgydende.

Rangering 1



Manchester United
I modsætning til City er United ikke kommet godt fra start, og jeg synes endda, de har været heldige, at det ikke er gået værre, end det er. De var heldige at komme afsted med en 2-1 sejr i første kamp hjemme mod Leicester.

Efter de første 4 kampe, er United på 6 point, og med negativ målscorer. Der har været en masse uro omkring Mourinho og holdet. Det er svært at sige, om han har tabt omklædningsrummet, men noget er der galt i United. Det virker som om, at United ikke kan spille 2 gode halvlege. De spillede en flot 1. halvleg mod Tottenham, hvor de dominerede og pressede Tottenham godt. Men da Tottenham scorede, faldt korthuset sammen. Det var det samme der skete mod Brighton, og jeg havde følelsen af, at det samme kunne ske hvis Burnley scorede. Jeg tror bestemt ikke, at sejren over Burnley har fixet United. Burnley er langt fra sidste års niveau. Så selvom United går ind til landskampspausen med en sejr, så tror jeg stadig der er langt igen for United.

Styrker:
Der er ingen tvivl om, at United har nogle gode spillere. Luke Shaw har imponeret meget indtil videre, og har vel været Uniteds bedste spiller i alle kampe. Det må være Mourinhos man management sidste sæson der har fået ham til at blomstre (ironi kan forekomme). Derudover, så har de stadig en af de bedste målmænd i ligaen, som nok skal redde dem point.

Svagheder:
Uniteds forsvar har været horribelt i denne sæson. Jeg har svært ved at se, hvordan Mourinho skal parkere bussen, sådan som de spiller for tiden. De har allerede kostet point, og jeg har på fornemmelsen af, at de kommer til at koste flere.

Mourinho er, som han selv siger, den mest succesfulde manager i England lige nu. Men jeg tror, at han er en svaghed for United nu. Uden at snakke 3. sæson Mourinho eller noget, så kritiserer han spillerne og klubben rigtig meget. Det kan være hårdt for unge forsvarsspillere, der i den grad mangler selvtillid.

Rangering 4




Tottenham
Uden at have foretaget sig noget på transfermarkedet i forhold til sidste sæson, er Tottenham ikke kommet svækket ud til den nye sæson. De har endda formået at holde på alle deres store spillere. Hvilket umiddelbart burde give en meget sammenspillet trup. Tottenham var da også tæt på at få en perfekt start på sæsonen, med 3 sejre i de 3 første kampe, herunder en flot 3-0 sejr på Old Trafford. Men de snublede i 4. spillerunde mod Watford. Og så kan man jo altid diskutere om, Tottenham skulle have købt en spiller eller 2.

Det er tydeligt at se, at Pochettino fortsætter samme stil som sidste sæson. Der er dog kommet et nyt element ind i forhold til Lucas Moura, som er startet som lyn og torden. Hvor han i foråret ikke fik så meget spilletid, er han nu en afgørende spiller i Tottenhams angreb. Det tilføjet en ny trussel i Tottenhams offensiv, som nu ser meget bedre ud, især i forhold til bredden.

Styrker
Der er ingen tvivl om Tottenham har en fantastisk offensiv. Sidste sæson da Kane blev skadet, tog Son over og gjorde det fantastisk. Med Lucas Moura, der nu også er i topform, er der kommet flere strenge at spille på, og de er ikke så sårbare i front, som de har været.

Svagheder
Tottenham har varieret mellem at spille med 3 eller 4 i bagerste kæde indtil videre i denne sæson. Når de spiller med 3 i bagkæden, synes jeg, at man kan se svagheder hos især Sanchez og Vertonghen. Sanchez placerer sig nogle gange dumt, Vertonghen virker til tider ”langsom”. Når de spiller med 4 i bagkæden, er så synes jeg deres backs fungerer klart bedst offensivt, men mangler meget i den defensive del. Det er bestemt ikke en dårlig defensiv, men de kan være sårbare, især på dødbolde, hvor de indkasserer 2 mål mod Watford. Jeg synes også det er blevet ”dårligere” centralt, Dembele har ikke været super som sidste sæson, og de har ikke rigtigt domineret centralt endnu.

Jeg tror også, at trup bredden kan komme til at koste Tottenham point i år. Måske ikke offensivt, men centralt og defensivt.

Rangering 3




Chelsea
Med Sarri ved roret, har Chelsea fået en forrygende start på den ny sæson. 12 point efter 4 kampe er vel mere end godkendt. Sarri har ændret spillestilen markant i Chelsea, og det har gjort, at der er flere spillere, der igen har fundet spilleglæden.

Sarri har taget spillestilen fra Napoli med til Chelsea, og det har hjulpet spillere som Pedro, Hazard og David Luiz. Sidstnævnte er nu fast mand i start 11’eren, hvor han sidste sæson mest så på fra bænken. David Luiz har fået en vigtig rolle under Sarri, han skal sammen med nyindkøbet Jorginho føre bolden fremad og opbygge spillet bagfra. Jorginho har fået Kantes plads, hvor han skal diktere spillet fra, det har skubbet Kante længere frem, og han skal nu i højere grad hjælpe i offensiven, hvor han ellers har ageret skraldemand for Chelsea de sidste sæsoner. Denne nye rolle har han bestemt klaret flot, og han har vist han kan mere end bare stå i vejen. Men det har også haft sin pris, da Jorginho ikke er nær så god defensiv som Kante, har Chelsea forsvar set lidt svagere ud, og især i kampen mod Arsenal lignede det en gavebod i dele kampen.

Styrker
Når spillere som Hazard finder spilleglæden frem igen, så bliver Chelsea farlige, og det har han gjort under Sarri. Hazaard er en spiller der kan afgøre kampe alene, og han virker motiveret i denne sæson.

Chelseas midtbane ser skræmmende ud med spillere som Kovacic, Jorginho og Kante. Kante ser ud til fungere godt i den nye rolle længere fremme, og han lægger et stort pres på modstanderen tidligt i deres opspil.

Svagheder
I sommers mistede Chelsea Courtois, selvom Kepa er verdens dyreste målmand, så er det nogle store sko at skulle udfylde. Han har indtil videre gjort det okay, men så lidt skidt ud på Newcastles scoring. Jeg synes det er en svækkelse af Chelsea i forhold til sidste sæson.

Chelseas defensiv ser heller ikke skræmmende ud, og jeg synes de har givet mange store chancer væk. David Luiz er bestemt ikke den samme, som han var for 5-6 år siden. Derudover, så synes jeg, at Kantes mere fremskudte rolle, er en svækkelse af defensiven, da Jorginho ikke har samme egenskaber som Kante.

Morata har ikke fundet formen endnu, Giroud gør det meget godt som indhopper. Men jeg synes Chelsea mangler en topangriber, som konstant er en trussel. De har dog Pedro og Hazard, som indtil videre har været gode for Chelsea.

Rangering 2




Arsenal
Ligesom Chelsea skiftede Arsenal manager i sommers. Men overgangen har været en del sværere i Arsenal, end den har været i Chelsea. Det skal nok ses i lyset af, Chelsea har bedre spillermateriale, og klubben var i bedre forfatning i al almindelighed. Unai Emery har i hvert fald fået sit at se til. Det virker som om, at han stadig prøver at finde de rigtige spillere. For han har skiftet meget indtil videre. Der har været en del snak omkring Özil, og han har været taget helt af holdkortet. Han virker ikke som en Emery spiller, og jeg tror, at hvis ikke Özil bliver mere arbejdsom, så ryger han helt af holdet. Det virker nu som om, at offensiven begyndte at fungere sidste kamp, hvor både Aubameyang og Lacazette startede inde. Det fungerede også godt med de 2 inde, i slutningen af Chelsea kampen.

Arsenal har uden tvivl haft det sværeste program de første 4 kampe, og tabte også forventeligt til City og Chelsea. Men jeg synes nu der er fremgang at spore i forhold til sidste sæson. Det kan godt være det er den nye manager, men de virker mere tændte og ikke så opgivende. Men de gør det også svært for dem selv, defensiven i Arsenal er ikke imponerende, og Petr Cech har været ved at koste mål flere gange. Så der er stadig meget langt igen for Arsenal, så i mine øjne, så sniger de sig kun lige ind i top 6.

Styrker
Aubameyang startede som lyn og torden, da han skiftede i januar. Han er ikke helt startet på samme måde i år, men han kommer frem til mange chancer, og jeg tror det er et spørgsmål om tid.

Arsenal virker klart bedst, når både Aubameyang og Lacazette er på banen samtidig. Hvis de får nogle flere kampe sammen, så tror jeg de kan blive farlige.

Guendouzi virker som et super indkøb. Jeg synes, at han har forstærket den centrale del meget. Han kan gå hen og blive meget vigtig for dem.

Svagheder
Jeg tror, at Özil kan gå hen og blive et problem. Han virker demotiveret og kan skabe uro i truppen, og bremse den positive udvikling i Arsenal. Jeg ved ikke om der er plads til humørspillere med stjernenøkker under Emery.

Arsenals defensiv har været elendig. De bliver ved med at give mange chancer væk. Det er som om, at de ikke kan få styr på den. Bellerin fungerer godt offensivt, men mangler alt for ofte i det defensive spil. Sokratis har ikke imponeret indtil videre. De er meget sårbare i de bagerste geledder, og de virker decideret langsomme i opfattelsen til tider.

Petr Cech har været tæt på koste flere mål. Det er tydeligt at se, at Emery gerne vil spille den op, men Cech er alt for dårlig med fødderne. Han kan koste dem dyrt, hvis de fortsætter med dette. Alternativt skal vi se Leno komme ind efter landskampspausen.

Xhaka har ikke imponeret, flere Arsenals fans har også været efter ham allerede. Jeg tror Arsenal gør bedst i at bruge Torreira frem for Xhaka. Men det kan være det også kommer efter landskampspausen.

Rangering 5

Brugeravatar
Sledgehammer
Indlæg: 5545
Tilmeldt: onsdag, 07. sep, 2011 14:38
Geografisk sted: The Klopp

Re: Vores nærmeste konkurrenter

Indlæg af Sledgehammer » tirsdag, 04. sep, 2018 11:14

Xick skrev:Da jeg har været så heldig, at få mulighed for at se flere kampe og bruge mere tid på fodbold, så vil jeg prøve at dele mine oplevelser med jer.

Da vi alle har en passion for klubben Liverpool, følger vi med i alt hvad der sker på og uden for banen, og der er altid nogen, der deler deres viden her på siden. Men når det kommer til vores modstandere (jeg tænker mest på top 6 holdene), så er det ikke alle der gider, eller har mulighed for at følge med der. Så jeg vil derfor prøve at lave et lille indspark 1-2 gange om måneden om vores rivalers kampe, og hvor jeg prøver at skabe et overblik over styrker og svagheder.

Jeg vil ikke gå i detaljer med alt hvad der vedrører de andre klubber, men det skal være et lille supplement til bare at tjekke resultatet på Livescore eller Forza eller hvor man gør det.

Det er udelukkende på baggrund af mine observationer i kampene og indtryk fra forskellige fora og aviser jeg vurderer de forskellige hold. Hvis du/I er uenige skriv endelig, jeg kan sagtens tolke forkert og elsker en god saglig debat. Og der vil helt sikkert være ting, jeg overser.
Jeg synes det vil være ideelt at starte efter de 4 første kampe, da der kommer en landskampspause nu, inden det igen går løs d. 15/9.

Jeg kan gå meget mere i dybden med hver enkelt kamp. Men da jeg ikke ved om der overhovedet er interesse for dette emne, eller behov. Så har jeg valgt at gøre det lidt overfladisk til en start.

Jeg modtager gerne feedback, konstruktiv kritik eller ris og ros.



Manchester City
Manchester City er i manges øjne, mig selv inklusiv, favoritter til titlen igen i år. Truppen er ikke blevet svækket i forhold til sidste år, hvor de var uhyggeligt stærke.

Med 10 point efter de første 4 kampe, er de også kommet godt fra start. Det er ikke den perfekte start City kunne have håbet på, men spillet har heller ikke været perfekt. Med en gennemsnitlig boldbesiddelse på 71%, og 22,75 skud pr. kamp og kun 7 skud mod eget mål, så er det det svært at se forskellen fra sidste år. Men det er som om skarpheden ikke er der, som vi også kan se med Liverpool. De er det mest scorende hold, mest pga. 6-1 sejren over Huddersfield, hvor de var fantastiske. Men jeg synes også man har kunne se ”svagheder”. De har ikke holdt rent bur, ud over i åbningskampen mod Arsenal. Så der er bestemt noget at komme efter.

Jeg synes især, at i Wolverhampton kampen bliver de udfordret. Ja, wolves får et mål der ikke burde være anerkendt, men wolves havde også andre chancer. Arsenal havde også nogle gode chancer i den første kamp. Så hvis man ikke stiller sig ned og parkerer bussen, så ligner det, at der er mere at komme efter end der var sidste år. Det kan skyldes, at de ikke lukker kampene på samme måde som sidste sæson. En af grundende til dette er helt sikkert fraværet af Kevin de Bruyne.

Styrker:
Jeg synes især Sterling har imponeret i sæsonstarten. Sterling ser ud til at fortsætte, hvor han slap fra sidste sæson. Han udfordrer og er målfarlig, og vi ved alle, han er vanvittig hurtig, en konstant trussel.

Mendy er en evig trussel i offensiven 4 assists i 4 kampe taler for sig selv. Han slår nogle gode indlæg og skaber uro konstant.

Svagheder:
Selvom Mendy er nævnt som styrke, så synes jeg også der svaghed at spore hos City på den position, når det kommer til defensiven. Mendys offensive tilgang til backspillet efterlader meget plads, som bestemt kan udnyttes.

Derudover, så tror jeg fraværet af KDB kan få betydning for City. De har mange fantastiske spillere, men det er svært ikke at savne en spiller som KDB.

Som en sidste ting, så har de roteret en del i det centrale forsvar, og jeg synes ikke de har virket skræmmende stærke. Måske ikke en direkte svaghed, men bestemt heller ikke et sted de har været frygtindgydende.

Rangering 1



Manchester United
I modsætning til City er United ikke kommet godt fra start, og jeg synes endda, de har været heldige, at det ikke er gået værre, end det er. De var heldige at komme afsted med en 2-1 sejr i første kamp hjemme mod Leicester.

Efter de første 4 kampe, er United på 6 point, og med negativ målscorer. Der har været en masse uro omkring Mourinho og holdet. Det er svært at sige, om han har tabt omklædningsrummet, men noget er der galt i United. Det virker som om, at United ikke kan spille 2 gode halvlege. De spillede en flot 1. halvleg mod Tottenham, hvor de dominerede og pressede Tottenham godt. Men da Tottenham scorede, faldt korthuset sammen. Det var det samme der skete mod Brighton, og jeg havde følelsen af, at det samme kunne ske hvis Burnley scorede. Jeg tror bestemt ikke, at sejren over Burnley har fixet United. Burnley er langt fra sidste års niveau. Så selvom United går ind til landskampspausen med en sejr, så tror jeg stadig der er langt igen for United.

Styrker:
Der er ingen tvivl om, at United har nogle gode spillere. Luke Shaw har imponeret meget indtil videre, og har vel været Uniteds bedste spiller i alle kampe. Det må være Mourinhos man management sidste sæson der har fået ham til at blomstre (ironi kan forekomme). Derudover, så har de stadig en af de bedste målmænd i ligaen, som nok skal redde dem point.

Svagheder:
Uniteds forsvar har været horribelt i denne sæson. Jeg har svært ved at se, hvordan Mourinho skal parkere bussen, sådan som de spiller for tiden. De har allerede kostet point, og jeg har på fornemmelsen af, at de kommer til at koste flere.

Mourinho er, som han selv siger, den mest succesfulde manager i England lige nu. Men jeg tror, at han er en svaghed for United nu. Uden at snakke 3. sæson Mourinho eller noget, så kritiserer han spillerne og klubben rigtig meget. Det kan være hårdt for unge forsvarsspillere, der i den grad mangler selvtillid.

Rangering 4




Tottenham
Uden at have foretaget sig noget på transfermarkedet i forhold til sidste sæson, er Tottenham ikke kommet svækket ud til den nye sæson. De har endda formået at holde på alle deres store spillere. Hvilket umiddelbart burde give en meget sammenspillet trup. Tottenham var da også tæt på at få en perfekt start på sæsonen, med 3 sejre i de 3 første kampe, herunder en flot 3-0 sejr på Old Trafford. Men de snublede i 4. spillerunde mod Watford. Og så kan man jo altid diskutere om, Tottenham skulle have købt en spiller eller 2.

Det er tydeligt at se, at Pochettino fortsætter samme stil som sidste sæson. Der er dog kommet et nyt element ind i forhold til Lucas Moura, som er startet som lyn og torden. Hvor han i foråret ikke fik så meget spilletid, er han nu en afgørende spiller i Tottenhams angreb. Det tilføjet en ny trussel i Tottenhams offensiv, som nu ser meget bedre ud, især i forhold til bredden.

Styrker
Der er ingen tvivl om Tottenham har en fantastisk offensiv. Sidste sæson da Kane blev skadet, tog Son over og gjorde det fantastisk. Med Lucas Moura, der nu også er i topform, er der kommet flere strenge at spille på, og de er ikke så sårbare i front, som de har været.

Svagheder
Tottenham har varieret mellem at spille med 3 eller 4 i bagerste kæde indtil videre i denne sæson. Når de spiller med 3 i bagkæden, synes jeg, at man kan se svagheder hos især Sanchez og Vertonghen. Sanchez placerer sig nogle gange dumt, Vertonghen virker til tider ”langsom”. Når de spiller med 4 i bagkæden, er så synes jeg deres backs fungerer klart bedst offensivt, men mangler meget i den defensive del. Det er bestemt ikke en dårlig defensiv, men de kan være sårbare, især på dødbolde, hvor de indkasserer 2 mål mod Watford. Jeg synes også det er blevet ”dårligere” centralt, Dembele har ikke været super som sidste sæson, og de har ikke rigtigt domineret centralt endnu.

Jeg tror også, at trup bredden kan komme til at koste Tottenham point i år. Måske ikke offensivt, men centralt og defensivt.

Rangering 3




Chelsea
Med Sarri ved roret, har Chelsea fået en forrygende start på den ny sæson. 12 point efter 4 kampe er vel mere end godkendt. Sarri har ændret spillestilen markant i Chelsea, og det har gjort, at der er flere spillere, der igen har fundet spilleglæden.

Sarri har taget spillestilen fra Napoli med til Chelsea, og det har hjulpet spillere som Pedro, Hazard og David Luiz. Sidstnævnte er nu fast mand i start 11’eren, hvor han sidste sæson mest så på fra bænken. David Luiz har fået en vigtig rolle under Sarri, han skal sammen med nyindkøbet Jorginho føre bolden fremad og opbygge spillet bagfra. Jorginho har fået Kantes plads, hvor han skal diktere spillet fra, det har skubbet Kante længere frem, og han skal nu i højere grad hjælpe i offensiven, hvor han ellers har ageret skraldemand for Chelsea de sidste sæsoner. Denne nye rolle har han bestemt klaret flot, og han har vist han kan mere end bare stå i vejen. Men det har også haft sin pris, da Jorginho ikke er nær så god defensiv som Kante, har Chelsea forsvar set lidt svagere ud, og især i kampen mod Arsenal lignede det en gavebod i dele kampen.

Styrker
Når spillere som Hazard finder spilleglæden frem igen, så bliver Chelsea farlige, og det har han gjort under Sarri. Hazaard er en spiller der kan afgøre kampe alene, og han virker motiveret i denne sæson.

Chelseas midtbane ser skræmmende ud med spillere som Kovacic, Jorginho og Kante. Kante ser ud til fungere godt i den nye rolle længere fremme, og han lægger et stort pres på modstanderen tidligt i deres opspil.

Svagheder
I sommers mistede Chelsea Courtois, selvom Kepa er verdens dyreste målmand, så er det nogle store sko at skulle udfylde. Han har indtil videre gjort det okay, men så lidt skidt ud på Newcastles scoring. Jeg synes det er en svækkelse af Chelsea i forhold til sidste sæson.

Chelseas defensiv ser heller ikke skræmmende ud, og jeg synes de har givet mange store chancer væk. David Luiz er bestemt ikke den samme, som han var for 5-6 år siden. Derudover, så synes jeg, at Kantes mere fremskudte rolle, er en svækkelse af defensiven, da Jorginho ikke har samme egenskaber som Kante.

Morata har ikke fundet formen endnu, Giroud gør det meget godt som indhopper. Men jeg synes Chelsea mangler en topangriber, som konstant er en trussel. De har dog Pedro og Hazard, som indtil videre har været gode for Chelsea.

Rangering 2




Arsenal
Ligesom Chelsea skiftede Arsenal manager i sommers. Men overgangen har været en del sværere i Arsenal, end den har været i Chelsea. Det skal nok ses i lyset af, Chelsea har bedre spillermateriale, og klubben var i bedre forfatning i al almindelighed. Unai Emery har i hvert fald fået sit at se til. Det virker som om, at han stadig prøver at finde de rigtige spillere. For han har skiftet meget indtil videre. Der har været en del snak omkring Özil, og han har været taget helt af holdkortet. Han virker ikke som en Emery spiller, og jeg tror, at hvis ikke Özil bliver mere arbejdsom, så ryger han helt af holdet. Det virker nu som om, at offensiven begyndte at fungere sidste kamp, hvor både Aubameyang og Lacazette startede inde. Det fungerede også godt med de 2 inde, i slutningen af Chelsea kampen.

Arsenal har uden tvivl haft det sværeste program de første 4 kampe, og tabte også forventeligt til City og Chelsea. Men jeg synes nu der er fremgang at spore i forhold til sidste sæson. Det kan godt være det er den nye manager, men de virker mere tændte og ikke så opgivende. Men de gør det også svært for dem selv, defensiven i Arsenal er ikke imponerende, og Petr Cech har været ved at koste mål flere gange. Så der er stadig meget langt igen for Arsenal, så i mine øjne, så sniger de sig kun lige ind i top 6.

Styrker
Aubameyang startede som lyn og torden, da han skiftede i januar. Han er ikke helt startet på samme måde i år, men han kommer frem til mange chancer, og jeg tror det er et spørgsmål om tid.

Arsenal virker klart bedst, når både Aubameyang og Lacazette er på banen samtidig. Hvis de får nogle flere kampe sammen, så tror jeg de kan blive farlige.

Guendouzi virker som et super indkøb. Jeg synes, at han har forstærket den centrale del meget. Han kan gå hen og blive meget vigtig for dem.

Svagheder
Jeg tror, at Özil kan gå hen og blive et problem. Han virker demotiveret og kan skabe uro i truppen, og bremse den positive udvikling i Arsenal. Jeg ved ikke om der er plads til humørspillere med stjernenøkker under Emery.

Arsenals defensiv har været elendig. De bliver ved med at give mange chancer væk. Det er som om, at de ikke kan få styr på den. Bellerin fungerer godt offensivt, men mangler alt for ofte i det defensive spil. Sokratis har ikke imponeret indtil videre. De er meget sårbare i de bagerste geledder, og de virker decideret langsomme i opfattelsen til tider.

Petr Cech har været tæt på koste flere mål. Det er tydeligt at se, at Emery gerne vil spille den op, men Cech er alt for dårlig med fødderne. Han kan koste dem dyrt, hvis de fortsætter med dette. Alternativt skal vi se Leno komme ind efter landskampspausen.

Xhaka har ikke imponeret, flere Arsenals fans har også været efter ham allerede. Jeg tror Arsenal gør bedst i at bruge Torreira frem for Xhaka. Men det kan være det også kommer efter landskampspausen.

Rangering 5
Virkelig læseværdigt, og jeg håber du holder dampen oppe, også med mere grundig omtale af deres kampe. Jeg nyder faktisk ofte at se dem, om ikke andet så fordi det er helt uden nerver og altid med et håb om at de dummer sig og smider (unødige) points :)

Jeg kan ikke dy mig for at spørge hvor du rangerer os selv på din liste? Jeg kan se at du har City som ret klar favorit til at tage titlen, som vel de fleste, men hvor tror du vi selv ender?
Anfield Iron

Liverpool Football Klopp

Brugeravatar
JTN
Indlæg: 1437
Tilmeldt: fredag, 04. apr, 2008 00:53
Geografisk sted: Kbh
Alder: 38

Re: Vores nærmeste konkurrenter

Indlæg af JTN » tirsdag, 04. sep, 2018 12:58

Sledgehammer skrev:Virkelig læseværdigt, og jeg håber du holder dampen oppe, også med mere grundig omtale af deres kampe. Jeg nyder faktisk ofte at se dem, om ikke andet så fordi det er helt uden nerver og altid med et håb om at de dummer sig og smider (unødige) points Jeg kan ikke dy mig for at spørge hvor du rangerer os selv på din liste? Jeg kan se at du har City som ret klar favorit til at tage titlen, som vel de fleste, men hvor tror du vi selv ender?
Som jeg læser indlægget, tolker jeg det som en rangering af vores nærmeste konkurrenter og ikke forventede placeringer i ligaen. Altså er City ikke overraskende vores stærkest konkurrent indtil videre. Jeg ville nok have Tottenham før Chelsea, alene fordi et trænerskift kan medføre ustabile perioder i en første sæson, selvom Conte selvfølgelig er et eksempel på det modsatte.
A trip to Anfield is the closest defenders will get to understand how a fox feels when a pack of bloodhounds is on its trail

Brugeravatar
Sledgehammer
Indlæg: 5545
Tilmeldt: onsdag, 07. sep, 2011 14:38
Geografisk sted: The Klopp

Re: Vores nærmeste konkurrenter

Indlæg af Sledgehammer » tirsdag, 04. sep, 2018 13:17

JTN skrev:
Sledgehammer skrev:Virkelig læseværdigt, og jeg håber du holder dampen oppe, også med mere grundig omtale af deres kampe. Jeg nyder faktisk ofte at se dem, om ikke andet så fordi det er helt uden nerver og altid med et håb om at de dummer sig og smider (unødige) points Jeg kan ikke dy mig for at spørge hvor du rangerer os selv på din liste? Jeg kan se at du har City som ret klar favorit til at tage titlen, som vel de fleste, men hvor tror du vi selv ender?
Som jeg læser indlægget, tolker jeg det som en rangering af vores nærmeste konkurrenter og ikke forventede placeringer i ligaen. Altså er City ikke overraskende vores stærkest konkurrent indtil videre. Jeg ville nok have Tottenham før Chelsea, alene fordi et trænerskift kan medføre ustabile perioder i en første sæson, selvom Conte selvfølgelig er et eksempel på det modsatte.
Det har du nok ret i, omend det vel så også må være en vurdering af hvordan de slutter i forhold til hinanden. Og det kunne da stadig være sjovt at høre hvor Xick - og andre - vurderer os selv til at slutte. Mit eget bud er at vi bliver 2´er, City er desværre stadig et par mulehår bedre. Og så kunne det da være sjovt, hvis Watford, Everton eller nogle andre kunne holde dampen oppe og sparke United helt ud af top 6 :lol:
Anfield Iron

Liverpool Football Klopp

Filos of Isk
Indlæg: 4768
Tilmeldt: fredag, 06. mar, 2015 08:17
Geografisk sted: Hillerød
Alder: 36

Re: Vores nærmeste konkurrenter

Indlæg af Filos of Isk » tirsdag, 04. sep, 2018 14:58

Sledgehammer skrev:
JTN skrev:
Sledgehammer skrev:Virkelig læseværdigt, og jeg håber du holder dampen oppe, også med mere grundig omtale af deres kampe. Jeg nyder faktisk ofte at se dem, om ikke andet så fordi det er helt uden nerver og altid med et håb om at de dummer sig og smider (unødige) points Jeg kan ikke dy mig for at spørge hvor du rangerer os selv på din liste? Jeg kan se at du har City som ret klar favorit til at tage titlen, som vel de fleste, men hvor tror du vi selv ender?
Som jeg læser indlægget, tolker jeg det som en rangering af vores nærmeste konkurrenter og ikke forventede placeringer i ligaen. Altså er City ikke overraskende vores stærkest konkurrent indtil videre. Jeg ville nok have Tottenham før Chelsea, alene fordi et trænerskift kan medføre ustabile perioder i en første sæson, selvom Conte selvfølgelig er et eksempel på det modsatte.
Det har du nok ret i, omend det vel så også må være en vurdering af hvordan de slutter i forhold til hinanden. Og det kunne da stadig være sjovt at høre hvor Xick - og andre - vurderer os selv til at slutte. Mit eget bud er at vi bliver 2´er, City er desværre stadig et par mulehår bedre. Og så kunne det da være sjovt, hvis Watford, Everton eller nogle andre kunne holde dampen oppe og sparke United helt ud af top 6 :lol:
true, men det er også interessant nok at have en tråd med fokus på konkurenterne og hvad de render og laver.

Ikke at vi ikke også skal have fokus på os selv, men det er jo det alle de andre tråde er der til. Jeg har ikke noget imod at Sledgehammer spørger ind til Xick og andres mening i relation til konkurenterne, det er jo bare en anerkendelse af at Xick har lavet en god tråd med en godt første indlæg.

Xick
Indlæg: 140
Tilmeldt: tirsdag, 20. mar, 2018 08:24

Re: Vores nærmeste konkurrenter

Indlæg af Xick » tirsdag, 04. sep, 2018 15:13

JTN skrev:Som jeg læser indlægget, tolker jeg det som en rangering af vores nærmeste konkurrenter og ikke forventede placeringer i ligaen. Altså er City ikke overraskende vores stærkest konkurrent indtil videre. Jeg ville nok have Tottenham før Chelsea, alene fordi et trænerskift kan medføre ustabile perioder i en første sæson, selvom Conte selvfølgelig er et eksempel på det modsatte.
Du har ganske ret i, at det er en rangering af vores konkurrenter og ikke deres placering. Det er en rangering som, kan ændre sig som sæsonen skrider frem.

Jeg var også meget i tvivl om hvorvidt Chelsea eller Tottenham skulle først. Men efter deres præstation mod Watford, så endte jeg med Chelsea foran. Det kan sagtens ændre sig i de kommende uger, og det var meget tæt. Det er rigtigt at træner skifte kan medføre noget ustabilitet, men efter de første 4 kampe har de præsteret godt, og flere nøglespillere præsterer bedre end under Conte.

Sledgehammer skrev:Virkelig læseværdigt, og jeg håber du holder dampen oppe, også med mere grundig omtale af deres kampe. Jeg nyder faktisk ofte at se dem, om ikke andet så fordi det er helt uden nerver og altid med et håb om at de dummer sig og smider (unødige) points :)

Jeg kan ikke dy mig for at spørge hvor du rangerer os selv på din liste? Jeg kan se at du har City som ret klar favorit til at tage titlen, som vel de fleste, men hvor tror du vi selv ender?
Først og fremmest mange tak, jeg skal nok gå mere i dybden fremover. Ja, det er skønt at se kampe, hvor man ikke har følelserne med på samme måde.

Jeg forstår godt dit spørgsmål, og jeg valgte bevidst ikke at tage Liverpool med, da det hurtigt ville ende med en diskussion om Liverpool, og der er masser af tråde der beskriver os. Men derfor vil jeg gerne svare alligevel.
Jeg vurderer os som nummer 2 lige efter City. Jeg tror forskellen bliver minimal, og vi kan sagtens løbe med den i sidste ende. De indkøb vi har gjort, har forstærket os i både bredden og kvaliteten af start 11’eren. Vi mangler stadig at se hvad Fabinho kan bringe. Derudover, så er Keita stadig et stykke fra det, jeg forventer mig af ham.

Brugeravatar
nikand
Indlæg: 2434
Tilmeldt: torsdag, 31. maj, 2007 16:14
Alder: 44

Re: Vores nærmeste konkurrenter

Indlæg af nikand » tirsdag, 04. sep, 2018 15:47

En særdeles god tråd, som virkelig er interessant og med en fremragende analyse af holdenes start.

Starter lige at give forfatteren highfives.
We need a new Fowler...

Red Man Walking
Indlæg: 402
Tilmeldt: fredag, 07. aug, 2015 22:11
Geografisk sted: Aarhus C
Alder: 38

Re: Vores nærmeste konkurrenter

Indlæg af Red Man Walking » tirsdag, 04. sep, 2018 17:53

Sledgehammer skrev:
JTN skrev:
Sledgehammer skrev:Virkelig læseværdigt, og jeg håber du holder dampen oppe, også med mere grundig omtale af deres kampe. Jeg nyder faktisk ofte at se dem, om ikke andet så fordi det er helt uden nerver og altid med et håb om at de dummer sig og smider (unødige) points Jeg kan ikke dy mig for at spørge hvor du rangerer os selv på din liste? Jeg kan se at du har City som ret klar favorit til at tage titlen, som vel de fleste, men hvor tror du vi selv ender?
Som jeg læser indlægget, tolker jeg det som en rangering af vores nærmeste konkurrenter og ikke forventede placeringer i ligaen. Altså er City ikke overraskende vores stærkest konkurrent indtil videre. Jeg ville nok have Tottenham før Chelsea, alene fordi et trænerskift kan medføre ustabile perioder i en første sæson, selvom Conte selvfølgelig er et eksempel på det modsatte.
Det har du nok ret i, omend det vel så også må være en vurdering af hvordan de slutter i forhold til hinanden. Og det kunne da stadig være sjovt at høre hvor Xick - og andre - vurderer os selv til at slutte. Mit eget bud er at vi bliver 2´er, City er desværre stadig et par mulehår bedre. Og så kunne det da være sjovt, hvis Watford, Everton eller nogle andre kunne holde dampen oppe og sparke United helt ud af top 6 :lol:
Jeg kunne godt leve med United på Europa League pladserne. Jeg er lidt bange for hvad fuld fokus på ligaen kunne medføre for demBillede


Sent from my iPhone using Tapatalk

Fowler89
Indlæg: 1212
Tilmeldt: mandag, 28. maj, 2018 22:09
Geografisk sted: Frederiksberg
Alder: 34

Re: Vores nærmeste konkurrenter

Indlæg af Fowler89 » tirsdag, 04. sep, 2018 17:59

Fantastisk læsemateriale, det skal du have ros for. Jeg håber du forsætter stimen. :)

Brugeravatar
Sledgehammer
Indlæg: 5545
Tilmeldt: onsdag, 07. sep, 2011 14:38
Geografisk sted: The Klopp

Re: Vores nærmeste konkurrenter

Indlæg af Sledgehammer » onsdag, 05. sep, 2018 06:18

Red Man Walking skrev:
Sledgehammer skrev:
JTN skrev:
Sledgehammer skrev:Virkelig læseværdigt, og jeg håber du holder dampen oppe, også med mere grundig omtale af deres kampe. Jeg nyder faktisk ofte at se dem, om ikke andet så fordi det er helt uden nerver og altid med et håb om at de dummer sig og smider (unødige) points Jeg kan ikke dy mig for at spørge hvor du rangerer os selv på din liste? Jeg kan se at du har City som ret klar favorit til at tage titlen, som vel de fleste, men hvor tror du vi selv ender?
Som jeg læser indlægget, tolker jeg det som en rangering af vores nærmeste konkurrenter og ikke forventede placeringer i ligaen. Altså er City ikke overraskende vores stærkest konkurrent indtil videre. Jeg ville nok have Tottenham før Chelsea, alene fordi et trænerskift kan medføre ustabile perioder i en første sæson, selvom Conte selvfølgelig er et eksempel på det modsatte.
Det har du nok ret i, omend det vel så også må være en vurdering af hvordan de slutter i forhold til hinanden. Og det kunne da stadig være sjovt at høre hvor Xick - og andre - vurderer os selv til at slutte. Mit eget bud er at vi bliver 2´er, City er desværre stadig et par mulehår bedre. Og så kunne det da være sjovt, hvis Watford, Everton eller nogle andre kunne holde dampen oppe og sparke United helt ud af top 6 :lol:
Jeg kunne godt leve med United på Europa League pladserne. Jeg er lidt bange for hvad fuld fokus på ligaen kunne medføre for demBillede


Sent from my iPhone using Tapatalk
Du tænker åbenbart lidt længere frem end mig, og måske du har en pointe. Omvendt kunne man måske forestille sig at de får svært ved at holde på deres største profiler/tiltrække nye, hvis de slet ikke skal spille internationalt. Det har vi jo selv lidt under i flere sæsoner.
Anfield Iron

Liverpool Football Klopp

Xick
Indlæg: 140
Tilmeldt: tirsdag, 20. mar, 2018 08:24

Re: Vores nærmeste konkurrenter

Indlæg af Xick » onsdag, 05. sep, 2018 07:16

nikand skrev:En særdeles god tråd, som virkelig er interessant og med en fremragende analyse af holdenes start.
Fowler89 skrev: Fantastisk læsemateriale, det skal du have ros for. Jeg håber du forsætter stimen. :)
Mange tak. Jeg vil meget gerne fortsætte, ville gerne kunne opdatere tråden 2 gange om måneden, ved ikke om det bliver urealistisk, men det er målet.

Red Man Walking skrev:Jeg kunne godt leve med United på Europa League pladserne. Jeg er lidt bange for hvad fuld fokus på ligaen kunne medføre for demBillede
Det er jeg ikke så nervøs for. Jeg er enig i den generelle betragt, at hvis man har færre kampe, kan man drage fordel i ligaen. Men jeg tror simpelthen ikke på, at United kan tillade sig at ryge ud tidligt i år. Efter skuffelsen mod Sevilla sidste sæson, er jeg sikker på, at fans og bestyrelse forventer sig mere. Jeg tror også, som Sledgehammer siger, at de får svært ved at holde på stjernerne og tiltrække nye spillere.

Filos of Isk
Indlæg: 4768
Tilmeldt: fredag, 06. mar, 2015 08:17
Geografisk sted: Hillerød
Alder: 36

Re: Vores nærmeste konkurrenter

Indlæg af Filos of Isk » onsdag, 05. sep, 2018 14:19

Scum skal bare slutte så langt nede som muligt, ja en sæson uden Europæisk kan give dem en liga placering eller to sæsonen efter, men det kan også starte en nedadgående spiral for dem, hvor de sælger Pogba og De Gea, men ikke kan tiltrække sig gode alternativer (pga. manglednde Europæisk bold) og ender med at købe Balotelli og Lazar Markovic.

Jeg tænker også at hvis de slutter som nummer 7, så kan de ikke forbedre sig så meget at de kan vinde ligaen sæsonen efter.

Europæisk hæder kan også være en motiverende faktor.

Brugeravatar
Jesper
Indlæg: 7429
Tilmeldt: onsdag, 14. mar, 2012 07:39

Re: Vores nærmeste konkurrenter

Indlæg af Jesper » søndag, 16. sep, 2018 07:34

Det ser ud til at top 6/7 er ved at etablere sig. Det gik relativt stærkt.
Det bliver naturligvis sådan, at selv de store hold kan drilles, og sandsynligheden for at det sker øges i takt med at der kommer europæiske kampe i midten af ugen.
Hvis man skal se på enkelte spillere, så har Hazard bare været i en liga for sig selv. Hold da op han er god lige nu! Chelsea har efter min mening svagheder, men de er bare ikke blevet udstillet, for han stjæler bare hele billedet.
Og modstanderne bruger energien på at tæmme hans raids.

Nu får vi selv to alvorlige test om lidt mod netop Chelsea og så mægtige City. Endda i en periode med uhyre svære kampe i Europa. Nu skal bredden i truppen i spil! Det er jeg spændt på, hvordan vi tackler. Taktisk, mentalt, opstillingsmæssigt osv.

Det er selvfølgelig ikke kun os der står med den udfordring, om end vores program synes at være sværest.

Tja, så synes jeg at Tottenham virkede ideforladte. Tomme for power og kreativitet.
Man U er ved at finde et gear der viser deres sande niveau, selv om de er svingende.

Man City. Synes slet og ret de er skræmmende. Som jeg skrev før sæsonen, så knytter mit håb an til at ejerne har et åbent mål: CL. Og hvis det ikke lykkes, hvordan reagerer de så?




Sendt fra min SM-G925F med Tapatalk
Hvis man da bare én gang kunne stå i spillertunnellen, altså som spiller!

Xick
Indlæg: 140
Tilmeldt: tirsdag, 20. mar, 2018 08:24

Re: Vores nærmeste konkurrenter

Indlæg af Xick » søndag, 16. sep, 2018 14:50

Jesper skrev:Det ser ud til at top 6/7 er ved at etablere sig. Det gik relativt stærkt.
Det bliver naturligvis sådan, at selv de store hold kan drilles, og sandsynligheden for at det sker øges i takt med at der kommer europæiske kampe i midten af ugen.
Hvis man skal se på enkelte spillere, så har Hazard bare været i en liga for sig selv. Hold da op han er god lige nu! Chelsea har efter min mening svagheder, men de er bare ikke blevet udstillet, for han stjæler bare hele billedet.
Og modstanderne bruger energien på at tæmme hans raids.

Nu får vi selv to alvorlige test om lidt mod netop Chelsea og så mægtige City. Endda i en periode med uhyre svære kampe i Europa. Nu skal bredden i truppen i spil! Det er jeg spændt på, hvordan vi tackler. Taktisk, mentalt, opstillingsmæssigt osv.

Det er selvfølgelig ikke kun os der står med den udfordring, om end vores program synes at være sværest.

Tja, så synes jeg at Tottenham virkede ideforladte. Tomme for power og kreativitet.
Man U er ved at finde et gear der viser deres sande niveau, selv om de er svingende.

Man City. Synes slet og ret de er skræmmende. Som jeg skrev før sæsonen, så knytter mit håb an til at ejerne har et åbent mål: CL. Og hvis det ikke lykkes, hvordan reagerer de så?
Ja, det ligner vi kan snakke om den sædvanlige top-6 allerede.

Jeg er meget enig i, at det er nu det bliver hårdt for med europæiske kampe. Jeg tror, ud fra det jeg så i går, så får Tottenham det svært. De ligner ikke det Tottenham fra sidste sæson, og så har de en super svær gruppe i Champions League, hvor de får kamp til stregen. De så allerede trætte ud mod Liverpool, og der har været sagt og skrevet meget om Kane og hans form, men jeg tror, at manglende transfers virkelig kommer til at straffe dem nu. De er ”allerede” 6 point bagud i tabellen, og skal ud og slås i Champions League. Jeg tror de får det svært de næste par måneder.

Chelsea er et helt forandret mandskab i forhold til sidste sæson. Det ligner alle spillerne vil spille for Sarri. Det eneste hold der indtil videre har formået at udstille deres svaghed, er Arsenal. For der er svagheder hos Chelsea, men de er skjult godt, når de holder så stor boldbesiddelse. Hazard er vel, som han spiller nu, den bedste spiller i Premier League.

Arsenal har vel fået en relativ god start. De tabte godt nok de første 2 kampe, men det var mod City og Chelsea. Og i sidstnævnte havde de faktisk en god chance for at få point. Men ud over de 2 kampe, så har de vundet de resterende. Det kan man vel godt kalde godkendt. Især når både City, United og Tottenham har haft pointtab til klubber uden for de sædvanlige top-6.

City er uhyggelige. Jeg håber du har ret i, at de fokuserer på Champions League, men de ligner et hold der har kvaliteten og bredden til at tage begge dele.

Jeg er stadig ikke imponeret af United. De kan spille en god halvleg, som de gjorde mod Watford. Deres seneste 2 kampe, har Fellaini spillet en stor rolle i defensiven. Watford og især Burnley forsøgte sig med lange bolde, hvor Fellaini afviste en god portion af dem. Men jeg synes, at når Watford spillede den op, så kom Fellaini til kort og så ikke nær så god ud, og selve defensiven så ikke sikker ud. Nu fik Matic et rødt kort, så han er ikke med når United møder Wolverhampton, som spiller hurtigt og langs jorden. Jeg tror, at United får det langt sværre mod de mere tekniske hold. Derudover, så har de også en svær gruppe i Champions League. Jeg tror, at de får svært ved at spille i begge turneringer og jeg tvivler på, om de kan tage en top 4.

Brugeravatar
Niels K
Indlæg: 11739
Tilmeldt: tirsdag, 12. jun, 2007 08:21
Geografisk sted: Nordsjælland

Re: Vores nærmeste konkurrenter

Indlæg af Niels K » mandag, 17. sep, 2018 10:52

Der skal nok blive kamp til stregen om mesterskabet i år:

"Liverpool are second in the Premier League table despite winning their first five games of the season, with Chelsea topping the table on goal difference.
The Reds are the first team in over 100 years to not be top of the table despite winning 15 points from a maximum of 15."

Besvar