Tilmeld    Log ind    Forum    Søg    OSS
Fanklubbens hjemmeside    Fanklubbens rejseguide    Forums retningslinier    Forums ABCDesign dit eget mobilcover    Rejser til Liverpool
  
    

Boardindeks » Fodbold » Transfer nyt (LFC)


Forumregler


HUSK: Angiv ALTID kilde/link på alle rygter mm. man måtte poste her på forum. Side 2436 af 2443 [ 36633 indlæg ] Gå til side Foregående  1 ... 2433, 2434, 2435, 2436, 2437, 2438, 2439 ... 2443  NæsteForfatter besked
 Indlæg : tirsdag, 14. maj, 2019 09:31 
Offline

Tilmeldt: fredag, 06. mar, 2015 09:17
Indlæg: 2627
Geografisk sted: Hillerød

Alder: 31
Mads T. skrev:
Jeg synes nu vores trup har mange mangler, særligt med de mange spillere der må forventes at forlade truppen.

I min verden har vi brug for en ny højre back, venstre back, kreativ midtbanespiller (Brandt?) og en angriber som kan kæmpe med Firmino. Det ville heller ikke være af vejen med backup til vores fløjangribere, da Salah og Mané også kan blive skadede. Det ville hellere ikke være helt skidt med en erstatning for Fabinho, da det virker som om, at den defensive plads på midten nu er blevet fast og hvor Wijnaldum og Henderson gør det godt i deres rette positioner.

Vi må også forvente at Mignolet får lov til at smutte og dermed skal der hentes en 2. keeper.

Sidst men ikke mindst, så jeg gerne at vi solgte Lovren og hentede en ny midterforsvarer, så rækkefølgen hedder VVD, Gomez, Matip og med ny mand et sted derimellem.

Jeg ved godt at vi ikke henter alle de ovenstående spillere, men jeg synes der er en kæmpe kabale der skal gå op til sommer, hvor det skal planlægges og prioriteres, hvor holdet har mest brug for opgraderinger/bredde. I forhold til City synes jeg at vores trup taber på midtbanen. Vi har en super målmand, et godt forsvar og en angrebstrio der matcher de bedste i verden. Selvom vi har stor bredde på midten, vil jeg mene at der godt kunne opgraderes med en smule mere klasse der.

De spillere der kommer tilbage fra lån er selvfølgelig spørgsmåltegn, herunder særligt Grujic og Wilson, som fortjener chancen i preseason. Jeg ser dog højest de to spillere som squadplayers, som ikke vil forstærke vores hold, men højest bredden.


Jeg tror en eller to klasse spillere vil kunne gøre en stor forskel for os. backerne er lidt et spørgsmålstegn.
På VB er det klart at vi står tilbage uden backup til Robbo og vi har ikke set Lewis være med på førsteholdet, så det er nok for tidligt at bare antage han vil gøre det godt.
På HB har vi både Trent og Gomez, der har kæmpet hårdt om pladsen det meste af de seneste to sæsoner, og Clyne hvis vi ikke sælger ham. Foruden de yngre spillere og Milner. Køb af en konkurrent til Trent frigiver jo Gomez til at blive 100% CB, men omvendt, hvis vi køber en De Ligt eller Koulibaly, så vil det jo passe glimrende at Gomez også skal passe nogle pligter på HB.

Igen som du rigtigt skrev Mads, det er en kabale der skal gå op.

Midtbanen har ikke fungeret lige godt i alle kampe, det er et stort problem at alle vores skader er tilfaldet de spillere, der skulle tilføre lidt kreativitet på midten. Det er usikkert hvordan læger og fysser vurderer mulighederne for at Keita og Oxalde imellem sig kan spille 38 PL kampe(90 min) og derfor er det jo naturligt nok at nogle af os ønsker sig en ekstra spiller der kan tilføre lidt mere kreativitet. Fabinho er fast DM, men hvis vi enten henter en ny mere kreativ midtbanespiller eller at Keita/Oxlade spiller flere kampe, så er der jo færre kampe til Hendo, Gini og Milner på midten og så vil det nok være nærliggende at bruge en af dem som DM når det er nødvendigt. Pointen er vel netop at Gini og Hendo ikke skal starte fast samtidigt.
- jeg fornemmer at klubben tror på Keita og Oxalde fremadrettet, så det gør at jeg også er rimelig tryg, men de har haft mange skader og det er selvfølgelig bekymrende.
En anden ting er at midtbanen nok er den eneste position der er "nem" at forstærke med transfers. Vi kan hente en Fekir-type og smide ham ind på midten og han vil tilføje noget andet end hvad vi har haft i største delen af denne sæson. Vi har set Coutinho, Lallana, Oxlade-C og i udvalgte kampe Keita være den mere kreative mand på midten. Men det er jo en svær mand at finde, der både skal være kreativ og hårdtarbejdende nok.

Jeg tror lidt at Mignolet bliver, han virker ok, han jubler når vi vinder og stod egentlig ret godt de to kampe han har fået og så virker det på mig som om at han respektere at Alisson er en klasse over ham. Hvor han ikke var glad for at være bagved Ward eller Karius i køen, så kan han godt selv se at han er bagved Alisson. Det handler selvfølgelig om hvilke tilbud han får. Han siger jo ikke nej til at være første keeper i Napoli, Inter, Sevilla, Lyon, Monaco, Roma, Dortmund, Chelsea :lol: , Spurs :laughin: eller den slags klubber, men han kunne godt finde på at sige nej til en PL oprykker. Jeg tror at Mignolets tilbud kommer fra et sted imellem de to kategorier og derfor tror jeg der er en god chance for at han bliver.

Men det vigtigste er at gå efter klasse. Origi, Shaqiri, Brewster og Wilson er gode offensive bredde spillere, men vi kunne godt bruge bare en rigtig god offensiv reserve. positionen er imø mindre vigtig. Jeg vil gerne have balance imellem højre og venstrebenede spiller, men jeg er nok gammeldages. Shaqiri hhar jo også haft enormt gode perioder i denne sæson og så døde han i vinter perioden.

Det bliver et spændende transfervindue, det kan virkelig blive lidt af hvert. For det er jo meget nemt for mig at sige at vi bare skal købe en eller to klassespillere, men jo højere klasse, jo sværere er det jo at købe dem.


Top 
 Indlæg : tirsdag, 14. maj, 2019 09:50 
Offline
Brugeravatar

Tilmeldt: onsdag, 14. mar, 2012 08:39
Indlæg: 6649
Man i hvert fald ikke påstår at klubben mangler penge, tænker jeg. Der er selvfølgelig et meget dyrt træningsanlæg og en kommende stadionudvidelse, der trækker penge op af posen, men tal fra denne sæson peger på at vores økonomi alt andet end lige må være mere end sund.
Tv-penge: https://www.liverpool.no/nyheter/2019/5 ... -i-ligaen/

Altså knap 150 mill. pund

Fra CL ligger der over 100 mill. pund: https://www.liverpool.no/nyheter/2019/5 ... a-suksess/

Derudover har vi tegnet flere sponsorater og enkelte sponsorater giver givetvis også mere, hvis de er resultatafhængige.
Plus at vi ligger i forhandlinger om en nyt trøje-sponsorrat.

Så ved jeg så ikke, hvor meget der er bogført fra sidste sæsons store investering i truppen samt hvor mange af kontraktforlængelserne givetvis også koster noget.

Alt i alt er det dog svært at være negativ, hvis man er bogholder i Liverpool!

Glemte helt at skrive, at man vel nærmest også forventer, at Edwards laver et mirakel eller to i vinduet!

_________________
Hvis man da bare én gang kunne stå i spillertunnellen, altså som spiller!


Top 
 Indlæg : tirsdag, 14. maj, 2019 10:30 
Offline

Tilmeldt: fredag, 06. mar, 2015 09:17
Indlæg: 2627
Geografisk sted: Hillerød

Alder: 31
Jesper skrev:
Glemte helt at skrive, at man vel nærmest også forventer, at Edwards laver et mirakel eller to i vinduet!

En Edwards:
At købe en spiller til højst 15 millioner pund der bliver top 10 i verden på sin position.

Vi har jo fået en del penge ind i transfers i seneste regnskab, hvor indgående transfers afskrives linært over et antal år(afhængig af kontraktlængde og måske også alder på spiller og andre ting) og jeg går ud fra at byggerier afskrives over 20 år, hvis ikke flere. Så det snyder en smule. Vi øger også lønomkostningerne med de nye kontrakter(ikke at jeg overhovedet er imod at vi forlænger med vores verdensklassespillere).
- men alt i alt, så nej, vi gør det sgu meget godt økonomisk.
og heldigvis endnu bedre inde på banen.


Top 
 Indlæg : tirsdag, 14. maj, 2019 10:33 
Offline
Brugeravatar

Tilmeldt: tirsdag, 12. jun, 2007 08:21
Indlæg: 7131
Geografisk sted: Nordsjælland
Jeg er også sikker på, at der er penge nok til at købe dem, Klopp vil have, hvis de samtidig er tilgængelige. Jeg forventer også stærke og mange spillersalg af perifære spillere og talenter.

Jeg håber Migs bliver, ellers skal vi hente en rutineret målmand, der også kan træne vores talenter.

På backs tror jeg ikke, at vi nødvendigvis handler ind, da vores stærke spillere skal have kampe nok, og det kan sagtens blive som vikar i en af siderne i forsvaret (Milner, Gomes, Ki-Jana fx.)

I midterforsvaret skal vi slå til, hvis de Ligt er en mulighed, og der kan være andre muligheder i stedet for Lovren grundet hans evindelige skader.

På midten har vi mange stærke spillere både, fra vores velkendte dieselmotor til den mest offensive udgave med Keita og Oxlade som 8'ere foran Fabinho og et mix af dem alle.

Forestiller vi os en 4-2-3-1, så mener jeg godt, vi kunne bruge en spiller, som kan dække de 3 pladser bag angriberen, selvom Shaqiri vel var udset til denne type af spiller. Jeg mener, at Julian Brandt kunne være et godt bud.

I en 4-3-3 mener jeg egentlig, at Origi og Brewster er tilstrækkelige som covers inkl. Brandt, men sælger vi Divvy til en super pris, så vil jeg gerne have en hurtig, målfarlig dribler ind a lá Pépé/Depay/Ziyech.


Senest rettet af Niels K tirsdag, 14. maj, 2019 17:56, rettet i alt 1 gang.

Top 
 Indlæg : tirsdag, 14. maj, 2019 11:29 
Offline

Tilmeldt: fredag, 06. mar, 2015 09:17
Indlæg: 2627
Geografisk sted: Hillerød

Alder: 31
4-3-3 vs. 4-2-3-1 diskussionen er også spændende.
Jeg tror også at Klopp under tiden vil spille 4-2-3-1 næste sæson. Men vi skal ikke tro at det bare betyder at vi spiller med en ekstra offensiv spiller, det gør f.eks. kanterne mere defensive og derfor forventer jeg også at Salah stadig bliver centerforwarden når vi spiller i 4-2-3-1 i fremtiden.

Men Klopp kan godt lide at have mulighederne.


Top 
 Indlæg : tirsdag, 14. maj, 2019 17:41 
Offline

Tilmeldt: onsdag, 27. jun, 2007 14:49
Indlæg: 8560
Geografisk sted: København

Alder: 44
Paul Gorst skriver i Echo, at Liverpool er klar til at gå fra Prey til Predators i transfervinduet.

https://www.liverpoolecho.co.uk/sport/f ... s-16272734

Jeg er sådan set enig. Økonomien lader til at være stærkere end nogensinde. Og sportsligt har vi nu også bevæget os helt op i toppen. Derudover er der bare nogle fede vibrationer forbundet med Liverpool helt generelt i øjeblikket.

Men hvad indebærer det at gå fra Prey til Predators? Indebærer det ikke, at man kan hente spillere som mange andre klubber gerne vil have, og som spillerens klub ikke vil af med?

Jeg kan tænke på en speciel spiller, som ville symbolisere, at vi nu var Predators, hvis vi kunne signe ham. Og samtidig ville hans ankomst betyde, at vi pludselig var favoritter til PL og sikkert også CL i 2019/20. For den bredde som han ville give vores offensiv, ville selv Man City ikke kunne matche. Spilleren er naturligvis Eden Hazard.

Ja, han tager til Real Madrid. Men det ændrer ikke på, at han med al sandsynlighed ville løfte os yderligere, selvom vi befinder os på et vanvittigt højt niveau.

_________________
"I am the normal one"


Top 
 Indlæg : tirsdag, 14. maj, 2019 18:03 
Offline
Brugeravatar

Tilmeldt: onsdag, 14. mar, 2012 08:39
Indlæg: 6649
texy skrev:
Paul Gorst skriver i Echo, at Liverpool er klar til at gå fra Prey til Predators i transfervinduet.

https://www.liverpoolecho.co.uk/sport/f ... s-16272734

Jeg er sådan set enig. Økonomien lader til at være stærkere end nogensinde. Og sportsligt har vi nu også bevæget os helt op i toppen. Derudover er der bare nogle fede vibrationer forbundet med Liverpool helt generelt i øjeblikket.

Men hvad indebærer det at gå fra Prey til Predators? Indebærer det ikke, at man kan hente spillere som mange andre klubber gerne vil have, og som spillerens klub ikke vil af med?

Jeg kan tænke på en speciel spiller, som ville symbolisere, at vi nu var Predators, hvis vi kunne signe ham. Og samtidig ville hans ankomst betyde, at vi pludselig var favoritter til PL og sikkert også CL i 2019/20. For den bredde som han ville give vores offensiv, ville selv Man City ikke kunne matche. Spilleren er naturligvis Eden Hazard.

Ja, han tager til Real Madrid. Men det ændrer ikke på, at han med al sandsynlighed ville løfte os yderligere, selvom vi befinder os på et vanvittigt højt niveau.
Ret så uinteressant artikel, der bare belyser en åbenlys udvikling. Selve den der bombastiske overskrift underbygges jo ikke ko kret.

Sendt fra min SM-G925F med Tapatalk

_________________
Hvis man da bare én gang kunne stå i spillertunnellen, altså som spiller!


Top 
 Indlæg : tirsdag, 14. maj, 2019 18:22 
Offline
Brugeravatar

Tilmeldt: tirsdag, 12. jun, 2007 08:21
Indlæg: 7131
Geografisk sted: Nordsjælland
Jesper skrev:
texy skrev:
Paul Gorst skriver i Echo, at Liverpool er klar til at gå fra Prey til Predators i transfervinduet.

https://www.liverpoolecho.co.uk/sport/f ... s-16272734

Jeg er sådan set enig. Økonomien lader til at være stærkere end nogensinde. Og sportsligt har vi nu også bevæget os helt op i toppen. Derudover er der bare nogle fede vibrationer forbundet med Liverpool helt generelt i øjeblikket.

Men hvad indebærer det at gå fra Prey til Predators? Indebærer det ikke, at man kan hente spillere som mange andre klubber gerne vil have, og som spillerens klub ikke vil af med?

Jeg kan tænke på en speciel spiller, som ville symbolisere, at vi nu var Predators, hvis vi kunne signe ham. Og samtidig ville hans ankomst betyde, at vi pludselig var favoritter til PL og sikkert også CL i 2019/20. For den bredde som han ville give vores offensiv, ville selv Man City ikke kunne matche. Spilleren er naturligvis Eden Hazard.

Ja, han tager til Real Madrid. Men det ændrer ikke på, at han med al sandsynlighed ville løfte os yderligere, selvom vi befinder os på et vanvittigt højt niveau.
Ret så uinteressant artikel, der bare belyser en åbenlys udvikling. Selve den der bombastiske overskrift underbygges jo ikke ko kret.

Sendt fra min SM-G925F med Tapatalk


Ja, jeg synes heller ikke, at der var særlig meget kød på den, men jeg er da med på, at vi ikke behøver at holde os tilbage længere, men jeg tror stadig, at der er lang vej til, at vi tilbyder lønninger, der stikker helt af, som man kan se det i scum, de 2 spanske klubber og så olieklubberne, og det har jeg det rigtig fint med.


Top 
 Indlæg : tirsdag, 14. maj, 2019 18:33 
Offline

Tilmeldt: onsdag, 27. jun, 2007 14:49
Indlæg: 8560
Geografisk sted: København

Alder: 44
Jesper skrev:
texy skrev:
Paul Gorst skriver i Echo, at Liverpool er klar til at gå fra Prey til Predators i transfervinduet.

https://www.liverpoolecho.co.uk/sport/f ... s-16272734

Jeg er sådan set enig. Økonomien lader til at være stærkere end nogensinde. Og sportsligt har vi nu også bevæget os helt op i toppen. Derudover er der bare nogle fede vibrationer forbundet med Liverpool helt generelt i øjeblikket.

Men hvad indebærer det at gå fra Prey til Predators? Indebærer det ikke, at man kan hente spillere som mange andre klubber gerne vil have, og som spillerens klub ikke vil af med?

Jeg kan tænke på en speciel spiller, som ville symbolisere, at vi nu var Predators, hvis vi kunne signe ham. Og samtidig ville hans ankomst betyde, at vi pludselig var favoritter til PL og sikkert også CL i 2019/20. For den bredde som han ville give vores offensiv, ville selv Man City ikke kunne matche. Spilleren er naturligvis Eden Hazard.

Ja, han tager til Real Madrid. Men det ændrer ikke på, at han med al sandsynlighed ville løfte os yderligere, selvom vi befinder os på et vanvittigt højt niveau.
Ret så uinteressant artikel, der bare belyser en åbenlys udvikling. Selve den der bombastiske overskrift underbygges jo ikke ko kret.

Sendt fra min SM-G925F med Tapatalk

Helt enig. Derfor jeg satte den i forbindelse med et navn som Hazard. For det var den slags, som jeg synes artiklen savnede. Et par navne, der kunne eksemplicificere udviklingen. Man kan selvfølgelig argumentere for at indkøbet af Van Dijk allerede har gjort det. Men så er artiklen jo skrevet 6 måneder for sent.

_________________
"I am the normal one"


Top 
 Indlæg : onsdag, 15. maj, 2019 14:14 
Offline

Tilmeldt: mandag, 28. maj, 2018 22:09
Indlæg: 562
Geografisk sted: Frederiksberg

Alder: 29
Atletico Madrid har bekræftet at Griezmann forlader til sommer. Ville han være et urealistisk mål?


Top 
 Indlæg : onsdag, 15. maj, 2019 14:42 
Offline
Brugeravatar

Tilmeldt: lørdag, 19. nov, 2016 19:13
Indlæg: 1221
Fowler89 skrev:
Atletico Madrid har bekræftet at Griezmann forlader til sommer. Ville han være et urealistisk mål?

Jep. Vi skal ikke forvente noget stort transfervindue til sommer, i følge David Ornstein fra BBC. Ornstein er manden med fingeren på pulsen i Arsenal, men han arbejder trods alt hos BBC, så jeg ville anse ham som en troværdig kilde, også selvom han mest har forstand på, hvad der sker i Arsenal. Det giver os god mening, at vi ikke har de samme spenderbukser på denne sommer, for vi er trods alt stadig en klub, der i en vis grad er afhængig af at sælge, for at kunne købe:

https://www.express.co.uk/sport/footbal ... vock-Origi

_________________
Flovt førstemedlem af gruppen for dem, der tvivlede på Alex Oxlade-Chamberlain.


Top 
 Indlæg : onsdag, 15. maj, 2019 16:13 
Offline

Tilmeldt: mandag, 23. jul, 2007 17:58
Indlæg: 961
Geografisk sted: Waterloo - Canada
Kasper88 skrev:
Fowler89 skrev:
Atletico Madrid har bekræftet at Griezmann forlader til sommer. Ville han være et urealistisk mål?

Jep. Vi skal ikke forvente noget stort transfervindue til sommer, i følge David Ornstein fra BBC. Ornstein er manden med fingeren på pulsen i Arsenal, men han arbejder trods alt hos BBC, så jeg ville anse ham som en troværdig kilde, også selvom han mest har forstand på, hvad der sker i Arsenal. Det giver os god mening, at vi ikke har de samme spenderbukser på denne sommer, for vi er trods alt stadig en klub, der i en vis grad er afhængig af at sælge, for at kunne købe:

https://www.express.co.uk/sport/footbal ... vock-Origi


Omvendt har Ornstein ofte været forkert på den angående Liverpool...

Jeg nægter simpelthen at tro på, at Edwards, Klopp, & co kun har 20 mio £ til rådighed før spillersalg. Særligt med tanke på endnu en Champions League finale og, at vi er i forhandlinger om et nyt trøjesponsorat, der eftersigende skulle være tæt på en fordobling af den nuværende aftale. Om vi vælger at gå ud og investere tungt er så en anden sag.

Men jeg er enig i, at det er utænkeligt, at Griezmann skulle komme til Liverpool (og heldigvis for det). Der står Barcelona overalt på den transfer.


Senest rettet af Redmaniac onsdag, 15. maj, 2019 18:04, rettet i alt 1 gang.

Top 
 Indlæg : onsdag, 15. maj, 2019 17:18 
Offline

Tilmeldt: torsdag, 01. sep, 2011 00:14
Indlæg: 4110
Redmaniac skrev:
Kasper88 skrev:
Fowler89 skrev:
Atletico Madrid har bekræftet at Griezmann forlader til sommer. Ville han være et urealistisk mål?

Jep. Vi skal ikke forvente noget stort transfervindue til sommer, i følge David Ornstein fra BBC. Ornstein er manden med fingeren på pulsen i Arsenal, men han arbejder trods alt hos BBC, så jeg ville anse ham som en troværdig kilde, også selvom han mest har forstand på, hvad der sker i Arsenal. Det giver os god mening, at vi ikke har de samme spenderbukser på denne sommer, for vi er trods alt stadig en klub, der i en vis grad er afhængig af at sælge, for at kunne købe:

https://www.express.co.uk/sport/footbal ... vock-Origi


Omvendt har Ornstein ofte været forkert på den angående Liverpool...

Jeg nægter simpelthen at tro på, at Edwards, Klopp, & co kun har 20 mio £ til rådighed før spillersalg. Særligt med tanke på endnu en Champions League finale og, at vi er i forhandlinger om et nyt trøjesponsorat, der eftersigende skulle være tæt på en fordobling af den nuværende aftale. Om vi så vælger at gå ud og investere tungt er så en anden sag.

Men jeg er enig i, at det er utænkeligt, at Griezmann skulle komme til Liverpool (og heldigvis for det). Der står Barcelona overalt på den transfer.


Jeg kan nu heller ikke forstille mig vi laver en Tottenham og ingen køber. Holdet skal forstærkes så vi kan holde City i tæt snor igen næste sæson..


Top 
 Indlæg : onsdag, 15. maj, 2019 18:14 
Offline

Tilmeldt: mandag, 11. aug, 2014 19:14
Indlæg: 532
Oomph242 skrev:
Redmaniac skrev:
Kasper88 skrev:
Fowler89 skrev:
Atletico Madrid har bekræftet at Griezmann forlader til sommer. Ville han være et urealistisk mål?

Jep. Vi skal ikke forvente noget stort transfervindue til sommer, i følge David Ornstein fra BBC. Ornstein er manden med fingeren på pulsen i Arsenal, men han arbejder trods alt hos BBC, så jeg ville anse ham som en troværdig kilde, også selvom han mest har forstand på, hvad der sker i Arsenal. Det giver os god mening, at vi ikke har de samme spenderbukser på denne sommer, for vi er trods alt stadig en klub, der i en vis grad er afhængig af at sælge, for at kunne købe:

https://www.express.co.uk/sport/footbal ... vock-Origi


Omvendt har Ornstein ofte været forkert på den angående Liverpool...

Jeg nægter simpelthen at tro på, at Edwards, Klopp, & co kun har 20 mio £ til rådighed før spillersalg. Særligt med tanke på endnu en Champions League finale og, at vi er i forhandlinger om et nyt trøjesponsorat, der eftersigende skulle være tæt på en fordobling af den nuværende aftale. Om vi så vælger at gå ud og investere tungt er så en anden sag.

Men jeg er enig i, at det er utænkeligt, at Griezmann skulle komme til Liverpool (og heldigvis for det). Der står Barcelona overalt på den transfer.


Jeg kan nu heller ikke forstille mig vi laver en Tottenham og ingen køber. Holdet skal forstærkes så vi kan holde City i tæt snor igen næste sæson..
Drenge - Klopp henter min 2 spillere. Bare rolig

Sendt fra min SM-G950F med Tapatalk


Top 
 Indlæg : onsdag, 15. maj, 2019 18:23 
Offline
Brugeravatar

Tilmeldt: lørdag, 19. nov, 2016 19:13
Indlæg: 1221
liverpoolfc86 skrev:
Oomph242 skrev:
Redmaniac skrev:
Kasper88 skrev:
Fowler89 skrev:
Atletico Madrid har bekræftet at Griezmann forlader til sommer. Ville han være et urealistisk mål?

Jep. Vi skal ikke forvente noget stort transfervindue til sommer, i følge David Ornstein fra BBC. Ornstein er manden med fingeren på pulsen i Arsenal, men han arbejder trods alt hos BBC, så jeg ville anse ham som en troværdig kilde, også selvom han mest har forstand på, hvad der sker i Arsenal. Det giver os god mening, at vi ikke har de samme spenderbukser på denne sommer, for vi er trods alt stadig en klub, der i en vis grad er afhængig af at sælge, for at kunne købe:

https://www.express.co.uk/sport/footbal ... vock-Origi


Omvendt har Ornstein ofte været forkert på den angående Liverpool...

Jeg nægter simpelthen at tro på, at Edwards, Klopp, & co kun har 20 mio £ til rådighed før spillersalg. Særligt med tanke på endnu en Champions League finale og, at vi er i forhandlinger om et nyt trøjesponsorat, der eftersigende skulle være tæt på en fordobling af den nuværende aftale. Om vi så vælger at gå ud og investere tungt er så en anden sag.

Men jeg er enig i, at det er utænkeligt, at Griezmann skulle komme til Liverpool (og heldigvis for det). Der står Barcelona overalt på den transfer.


Jeg kan nu heller ikke forstille mig vi laver en Tottenham og ingen køber. Holdet skal forstærkes så vi kan holde City i tæt snor igen næste sæson..
Drenge - Klopp henter min 2 spillere. Bare rolig

Sendt fra min SM-G950F med Tapatalk

Som der jo også står i artiklen. Jeg tror dog ikke, vi skal forvente hverken Griezmann eller Dybala. Om Werner er en mulighed, må tiden vise.

Hvorfor i øvrigt den her nærmest paranoia omkring, hvor meget Klopp har til rådighed før salg? Det er da almindelig fast kutyme i Liverpool, at vores net spend er lav, måske med undtagelse af denne sæson, fordi vi sælger for at kunne købe. I denne sæson tror jeg dog, at store dele af vores budget er kommet gennem indtjening på Champions League.

Det betyder jo ikke, at vi ikke sælger Lallana, Sturridge, Karius, Mignolet, Moreno etc., blot fordi Ornstein udtaler, at vi har et rådighedsbeløb FØR spillersalg. Vi skal nok generere penge og vi skal også nok købe nye spillere, men vi bliver aldrig City jo.

I øvrigt kan det jo alt sammen, fra de indre linjer, være et PR-stunt at leake de oplysninger til BBC, for at priserne på spillere vi er interesseret i, ikke blæser i vejret, så slå nu koldt vand i blodet, før der går Tottenham-snak i den osv.

_________________
Flovt førstemedlem af gruppen for dem, der tvivlede på Alex Oxlade-Chamberlain.


Top 
Vis indlæg fra foregående:  Sorter efter  
 
 Side 2436 af 2443 [ 36633 indlæg ] Gå til side Foregående  1 ... 2433, 2434, 2435, 2436, 2437, 2438, 2439 ... 2443  Næste
Boardindeks » Fodbold » Transfer nyt (LFC)


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 8 gæster

 
 

 
Du kan ikke skrive nye emner
Du kan ikke besvare emner
Du kan ikke redigere dine indlæg
Du kan ikke slette dine indlæg
Du kan ikke vedhæfte filer

Søg efter:
Hop til:  
Danish translation & support by Olympus DK Team