Kick Off Lads On Tour! 4-11 Februar.

Her kan du finde inspiration til din rejse til Liverpool
Brugeravatar
henry
Indlæg: 1986
Tilmeldt: torsdag, 31. maj, 2007 20:30
Geografisk sted: Odense
Alder: 33

Kick Off Lads On Tour! 4-11 Februar.

Indlæg af henry » lørdag, 13. feb, 2010 13:48

Dagen kom hvor 09/10 kampprogrammet blev offentliggjort. Vi (Kristian = Minus, Morten = Sinama P, Søren = Søren B og mig selv, Henrik = henry) havde aftalt at mødes på Kick Off for, at aftale hvilken kamp vi ville over og se. Snakken gik, og efter et par timer blev Everton kampen d. 6/2 2010 valgt og denne kunne evt. kombineres med kampen ude mod Arsenal d. 9/10 (den kamp blev senere rykket til d. 10/2). Rejsen blev hurtigt bestilt gennem vores flinke nordmand, og alt var i fineste orden. De næste mange måneder var samtalerne på Kick Off før,under og efter kampene ofte omkring vores forestående tur til "Mekka". Da vi ville forsøge at skaffe billetter til Arsenal kampen et par dage efter derbyet, havde vi valgt at tilbringe en uge i det engelske. Så fik vi også mulighed for at se en masse af Liverpools seværdigheder og drage ud i byens herlige natteliv. Flyet blev booket, så vi tog afsted d. 4. februar fra Kastrup og kom hjem igen d. 11.

Det begyndte efterhånden at nærme sig afrejsedagen. Kufferterne var godt igang med at blive fyldt op, og vejrudsigterne blev tjekket. 7-8 grader i England. Det rene Hawaii. Sommerfuglene havde indfundet sig og de sidste dage på arbejdet og skolebænkene var ulidelige.
Kl. 10.50 var aftalt tid på Odense Banegård. Toget gik kl. 11.15, så vi havde en smule tid til at købe lidt proviant til toget. Små ti minutter forsinket kører toget fra Odense mod Kastrup. Der bliver selvfølgelig snakket fodbold på turen til Amager og de første øl ryger indenbords. På vejen spørger Søren mig, om jeg ved om det er Kop billetter vi har fået. Morten kigger lidt mærkeligt rundt og spørger "Youth Cup?" (Vi havde planlagt at se Youth Cup kampen d. 8/2 mod Watford som blev spillet på Anfield, men man skulle nok alligevel have været tilstede for at synes om joken). Vi ankommer endelig til Lufthavnen og en fuld franskmand går rundt og leder efter flasker, mens han råber Frankrigs nationalhymne som er "baguette baguette", tror vi. Bagagen bliver hurtigt tjekket ind og vi går mod sikkerhedstjekket. Søren er dog ved at blive hængende i lufthaven, da han bliver forført af de smukke midaldrende sikkerhedskvinder. Selvom vi har M60'ere og et par hundrede håndgranater under armene, består vi tjekket med bravour. Frokosten, i form af et par steaks på Hereford, bliver hurtigt fortæret. Hurtigt lærte vi at Københavns Lufthavn består af 90 % svenskere, hvilket de søde servitricer på Hereford også var.
Kort beskrivelse:
Servitrice 1: 20-25 år, store tænder, små bryster, dog blondine, men svensk.
Servitrice 2: Kines, gammel og snakker svensk.
Søren joker til servitrice 1, men den falder helt til jorden, da svensken intet forstår.
Der er nu en halv time til flyafgang og vi bliver alle kaldt til gaten. Sæderne bliver hurtigt fundet og der bliver bestilt øl. Turen tager ikke lang tid og da flyet lander i Manchester finder vi meget hurtigt John som kører os ud af denne forfærdelige by. I bussen til Liverpool sidder også 3 nordmand, som ligeledes skal se Everton kampen. John (vores chauffør) skal have lidt benzin på sin taxa og der er mulighed for at købe lidt øl som kan nydes på turen til Liverpool. Næste Stop, Premier Inn, West Derby. Da vi ankommer knap en time senere til vores første hotel, spørger vi John om billetter til Arsenal kampen. Han siger at han ihvertfald har to billetter, og efter et lille opkald er Arsenal kampen sikret. 4 billetter er hjemme og vi havde ikke været i Liverpool mere end 5 min. Der blev udvekslet numre og vi aftalte at mødes på kampdagen. Efter nøglerne var blevet hentet og bagagen sat af på værelserne, begav vores trætte kroppe sig over på Jolly Miller på modsatte side af gaden. Nu skulle der nydes et par kolde Fosters og skåles for Arsenal billetter.

Ny dag, Jeg står tidligt op. Søren snorker. Det gør jeg åbenbart også, og det er præcis derfor, at hverken Søren eller mig nogen søvn har fået på denne her tur. Nå ja, og så var der dobbeltdynen, men det kommer vi ind på senere. Morgenmaden i England er helt fantastisk. En stor tallerken snask med det hele, og det smager fabelagtigt. Efter maden smutter vi ind til byen. Morten havde aftalt at mødes med formand Mao... Undskyld, formand Niels foran St. Georges. Vi andre tog selvfølgelig med, for vi skulle da se giraffen. Som aftalt stod Niels ved Georgies og spiste sit æble (æble-delen var ikke aftalt). Vi hilste på hinanden og gik op på taget af Liverpool One og fik et par øl og snakkede. Det viste sig selvfølgelig, at Niels var en fin fyr og vi mødtes da også de efterfølgende dage. Efter et par timer, måtte vi hjem og vende, da aftenen bød på en rundtur på Cains bryggeriet i Liverpool. Vi ankom tidligt til bryggeriet og fandt en restaurant for at få lidt aftensmad. Morten og mig selv fik mad fra det kulinariske englekse køkken, mens Minus og Søren fik et par kedelige burgere. Klokken nærmede sig rundvisningstid og vi indfandt os på pubben ved siden af indgangen, hvor turen startede. Det var ingen succes, men i Boston, Washington og et andet sted, har de brugt mursten magen til dem som bryggeriet er bygget op af, sagde tourguiden. Al produktionen var stoppet på det tidspunkt vi gik rundt, og det har med sikkerhed ødelagt en del af oplevelsen. Jo, en ting til. De putter tun i øllen i England (se længere nede, hvor Morten har smidt et par billeder op). Efter vores 2 gratis øl som fulgte med, gik turen ud for at hente billetter hos Tage. 2 Kop billetter og 2 Annie Road. Der blev aftalt i taxaen på vej hjem, at der skulle rafles om billetterne når vi kom tilbage. Det blev så gjort. Morten følte sig ikke helt frisk, og tog en for holdet, ved at vælge en Annie Road billet. Så skulle der rafles. De to højeste slag kom til at sidde på The Kop. Jeg startede med en 2'er, Søren en 4'er og så var det Minus tur. Folk vil muligvis sige, at jeg allerede nu var en smule bitter, men det passer ikke. Minus slog og det blev sørme også en 2'er. Det hjalp en smule på mit humør, og nu var der omslag. Jeg startede med en femmer og smilet blev større, lige indtil Minus hev en 6'er op af hatten. Jeg holder stadig fast på at jeg hverken var bitter, sur eller vred, men bare meget træt, og det var derfor at jeg havde svært ved at snakke resten af aftenen.

Match Day. Tidligt op og en hurtig morgenmad på hotellet. En Taxae kommer kørende og vi skynder os at preje den. Klokken viser 9.20 og allerede kl. 9.30 er vi at finde på The Albert. Torsten var på pletten omkring kl. 10, og det var sørme et kendt ansigt. Sørme så om han ikke også kommer på Kick Off en gang imellem. Vores norske venner mødte også op og der stod vi og råbte sange i et par timer. Jeg skulle ringe til billetprovider Tage kl. 11, for det kunne være, at han havde 2 ekstra billetter til The Kop. Om det var den hjerteskærende (og halv-frække besked han fik inden jeg gik i seng der gjorde udslaget ved jeg ikke, men han fik ihvertfald fremskaffet 2 ekstra. Alle fire på The Kop. Alle var glade og jeg bliver nu kaldt "Mandelmannenasse" af vores norske ven. Kampstart nærmer sig, og vi finder vores pladser på verdens smukkeste stadion. Sammen med de andre kopites synger vi holdet frem og giver dem den støtte de behøver og de leverer en rigtig mandfolkeindsats og vinder 1-0 på Kuyts mål. 10 mand i over 60 min. Vi forlader The Kop og mødes med John ude foran The Albert og aftaler nærmere om Arsenal turen. Torsten og Niels kommer også og vi går efterfølgende over på Park hvor vi mødes med Flemming og Ib Ib Ib Ib Ib. Der hoppes og danses, gulvet bøjer 10-15 cm. når der hoppes op og ned, mens øllene ryger ned. Vi har været på Park et par timer, og vores veje skilles for en stund. Alle smutter tilbage på deres hoteller og skifter tøj. Nu skal vi i byen. Foran den gamle Liverpool Store er mødestedet fastlagt til, og kl. 19.30 mødes vi og går ind for at få en bid mad. Alle er tilstede, mere eller mindre. Ib døser mere og mere hen og endte med at gå tidligt hjem. Vi går alle videre på Cavern Club. Vi er alle liderlige. Et dejligt sted, dog var en sur person (Everton fan?) tilstede, og da han var på vej ud af Cavern, valgte han at kaste sin fadøl lige i hovedet på en tøs, som meget forbavset blev stående tilbage. Det var rigtig synd for hende, men skide skægt. Søren viste sit dansetalent og Minus forsøger at score en ældre kvinde. Vi er stadig liderlige. Vi hygger os mesterligt og efter et par timer på Cavern går vi videre. Gentlemen's club it is. Det var også vældig hyggeligt. Vi får alle Lap Dance. Minus får 15. Torsten en halvtreds stykker. Minus er fuld og meget liderlig. Han tror en af tøserne har inviteret ham op ovenpå og dyrke elskov. Minus er tæt på et sammenbrud. "Skal jeg gå over og spørge om vi skal knalde?". Det var sjovt. Flemming er den første til at smutte, derefter Morten og mig selv. Hvornår Minus og Søren kom hjem vides ikke. Torsten sidder der endnu.
Tømmermænd er det rigtige ord at bruge om den nye dag. Ikke alle er helt friske. Det er tid til at flytte hotel. Vores nye hotel ligger helt centralt og lige ved siden af Liverpool One. Vi bor på Duke Street, og foden skal bare sættes udenfor døren, så er vi i downtown. Dagen forløber stille og roligt, der bliver dog gået et par enkelte ture og leget turister. Søren har det rigtig skidt, og da vi er ankommet kl. 13 og først har mulighed for at tjekke ind kl. 14.30, vælger vi at gå en tur. Minus og Morten passer på vores kufferter imens. Mens vi traver rundt på Albert Docks, får jeg en besked fra Morten, hvor der står at lejligheden endelig er vores. Glade begiver Søren og mig os mod hotellet og finder ud af at Minus og Morten har taget det gode værelse. Med to senge. Søren og mig har fået dobbeltsengen. Med dobbeltdyne. Vi kigger lidt mærkeligt på hinanden. Jeg ser en smule skræmt ud, mens der er julelys i Sørens øjne (eller sådan er det ihvertfald at jeg husker det). Chelsea spiller mod Arsenal om aftenen og den kamp vil vi alle gerne se. Abbey falder valget på og vi sætter os ind i selskab med Niels og ser Chelsea vinde. Der begynder så småt at gå druk i den igen og efter aftensmaden, tager vi afsked med Niels. Klokken er 21.30. En karaokebar har åbent og her sætter vi os ind, drikker flere øl og lidt whisky, mens folk gør sig til grin. Vi får også stjålet det livsvigtige toiletpapir, som der manglede hjemme i lejligheden. Den fine Karaokebar lukker dog forholdvis hurtigt og vi finder et sted som spiller rock'n'roll. De lukker dog også efter et øls tid og tilbage på Abbey it is. Der viser de heldigvis også Super Bowl. New York Bunnybeans mod Colorado Jumping Jacks, eller noget i den stil. Minus og Søren er ihvertfald glade. Vi er efterhånden blevet godt stegte, og efter lidt whisky/cola går vi hjem. Søren og mig elsker hele natten.
Igen fristes man til at sige tømmermændende sætter dagsordenen for en ny dag. Heldigvis får vi andre det meget bedre af at se liget Søren. Det er ikke meget som bliver spist af hans morgenmad. En rask gåtur rundt om The Docks og så videre ned til Mersey-færgen til en lille rundtur. Her fik vi blæst tømmermændende ud af kroppen og den tur kan anbefales. Shoppen bliver besøgt og der er julelys i øjnene på ekspedienterne, da vi går ud af butikken. Vi deles i to. Minus og Søren smutter på Burger King, mens Morten og mig tager på Bella Italia. En hyggelig italiensk restaurant. Rigtig lækker mad til billige penge, og tjenerinderne er heller ikke værst. I lejligheden bliver der set Zulu Royal inden vi tager til Youth Cup-kampen mellem Liverpool og Watford på Anfield. En dårlig kamp af vores unge gutter ender med et nederlag på 1-0. Forfrosne sidder vi igen på sofaen og ser Zulu.
Planen var som følger for den forestående dag. Besøge de to katedraler, besøge St. Georges Hall og Man. City-Bolton kampen om aftenen. Vi gik op mod den gamle katedral. Den blev også besøgt sidste gang vi var i Liverpool, og det er lige imponerende hver gang. Vi ville op i tårnet, dog var kirkeklokkerne igang og i kirken informerede de om, at de spillede til kl. 16. Klokken var kun 12, og den nye katedral blev derfor valgt i stedet. Den er også utrolig flot, men meget anderledes. Alteret er placeret i midten, mens folk sidder i en rundkreds derom. Det var som vi havde forestillet os, at en scientology kirke ville se ud og det var med en mærkelig mavefornemmelse, at man gik rundt derinde. Meget specielt. Turen gik videre til St. Georges for at studere de forskellige ting på museet. Vi fandt ud af at affald, kloak og sved ikke dufter godt. Efter små 45 min. på museet, smutter vi ned og shopper i Liverpool One og shoppen bliver igen besøgt. Alt er så pokkers billigt, og der blev købt både sko og fodboldstøvler i JJB Sport. Vi runder en Tesco's på vejen hjem og køber et par pizzaer som vi kan spise til aftensmad. Samtidig bliver der købt lidt brød til morgenmad, da vi skal tidligt ud af lejligheden, og ud til The Albert hvor vi bliver hentet af "Merseypride" til turen mod London. Den er ved at være 16.00 og vi begiver os op mod kirken som ligger små 500 m. fra os. Denne gang skal vi prøve at komme op i tårnet. Det var vi ikke sidste gang vi besøgte Liverpool. Der er høj solskin, vejret er klart, men det blæser en del. Da elevatoren ikke går helt op, skal man selv tage de sidste 104 trin op. Det var en oplevelse i sig selv, og ikke for personer med højdeskræk (Søren), men sikke et syn der ventede os. Hele Liverpool kan man se fra byens højeste punkt. Færgerne fra Belfast på vej i havn, Mersey færgen sejlende rundt på floden, Anfield og Goodison side om side, det store atomkraftværk i horisonten og den nye Echo Arena. Alt kan ses. Det bliver godt hvis/når New Anfield bliver opført, og vi får blokeret udsigten til det gamle skideskur Everton kalder hjemmebane. Aftenen er der ikke så meget at skrive hjem om. Pizzaerne blev spist, og vi var begyndt at blive en smule spændte på morgendagens tur til Arsenal. Søren og mig hygger under dobbeltdynen.
Dagen kommer. Tur til Emirates. Vi står op kl. 9, går i bad, spiser morgenmad og tjekker ud omkring kl. 10.30. Vores bagage låser vi inde på hotellet, jeg har øllerne under armen og vi finder en taxa. Kl. 11. er vi på Anfield og Morten får den glimrende idé at købe en bold. Imens er Søren og mig gået over i Hillsborough Justice Campaign bygningen og snakker lidt med personen bag disken. Der bliver købt et par dele og lagt penge i kassen, og vi slutter os til fodboldkampen udenfor Anfield. Folk begynder så småt at dukke op og bussen kører fra Anfield omkring halv et. Bussen er kun halvfyldt og John fortæller os, at det er fordi en masse endnu ikke har fået fri, og derfor tager toget til London, for så at tage bussen hjem. Øllene ryger hurtigt ned og de medbragte sandwichs bliver også fortærret. Der bliver ikke sunget så meget i bussen, men alle sidder og hygger sig. Da vi endelig ankommer til London, er vi langt fra Emirates, så undergrundsbanen kommer os til undsætning. Vi er i god tid, og der er lidt over en time til kampstart. Fosters kan man få i baren, og dem har vi heldigvis masser af tid til at nyde. Der blev taget en masse billeder og snakket lidt med et par irere, som sidder lige bag os. Stemningen under kampen er god. Der bliver råbt igennem og Arsenal giver ikke meget modstand. Det er måske fordi, at de kun har 2 sange at diske op med. Kampen vinder Arsenal som bekendt 1-0, men drengene spillede en god kamp, og en uafgjort havde været et mere retfærdigt resultat. Da vi forlader Emirates, skal vi finde vores bus. Vi har ingen idé om hvor den er, men ser et par stykker som ligeledes var med. I samlet trop leder vi efter bussen og går ned af et par veje som ligger øde hen. Pludselig kommer vi ud på en vej, som tilsyneladende er Arsenal fans' vej væk fra stadion. Vi går i vores Liverpool trøjer mod strømmen af Arsenal fans og er meget stille. Vi får et par kommentarer med på vejen, og vores fine veninde foran os starter så at synge, "Where's your europe, where's your europe, where's your european cup?" Straks fik vi pludselig en masse opmærksomhed, men vi skyndte os bare hurtigt videre. Det var specielle 500 m. Da vi endelig fandt bussen var den absolut ikke halvtom. Pladserne var fyldt ud til hjemturen, og det blev en tur som vi sent vil glemme. Det var dog langt fra positivt. En pinlig oplevelse som Liverpool fan. En mand på bussen var enten på stoffer og led af eftervirkningerne eller også var han plørefuld og en smule retarderet. Man kunne ikke høre hvad han sagde, han var meget overgeret og han hoppede og dansede rundt i bussen. Faldt over folk, generede folk og var en pain in the ass stort set hele turen hjem. Det var blandt andet derfor at hverken mig eller Minus kunne lukke et øje på vejen hjem, da vi hele tiden skulle være ops på, hvad manden lavede. Den værste ting der skete på bussen var dog alle de racistiske gloser som blev slynget ud i bussen hjem. Jeg har ikke lyst til at gentage de ting som blev råbt, sagt eller sunget på vejen hjem, for det var tærkrummende. Da vi endelig nåede Liverpool, takkede vi John for al hans hjælp. Han havde arrangeret en taxa til os, som holdt klar da vi landede i Liverpool. Service fra Johns side og ham er vi utrolig glad for at have mødt. Taxaen kørte først forbi hotellet hvor vi hentede bagagen, og så videre til Manchester Airport. Flyet var en time forsinket, hvilket var fabelagtigt. Klokken nærmede sig 6.45 og vi havde endnu ikke sovet. Da flyet endelig landede i Kastrup var det lige før vi kyssede jorden, efter en meget lang rejse.
Det sidste jeg har at skrive om turen kommer nu. Vi sidder i toget mod Odense, og glæder os til at komme hjem i vores egen seng. Dog tror jeg Søren fælder en lille tåre når vi lander på banegården, da han ikke mere skal ligge og kæle med mig under dobbeltdynen. Drengene vil jeg gerne takke for en fantastisk tur. Det er sgu den bedste rejse jeg endnu har haft, og det var helt perfekt med en uge i den dejlige by.
You'll Never Walk Alone!
Henrik, Kristian, Morten og Søren.
Kick Off Lads On Tour!
PS: Da vi endelig havde tjekket ud fra hotellet bryder Minus ud i grin. Da han havde hængt sit tøj op første dag på det nye hotel, lå der en ekstra dyne i hans skab. Det valgte han ikke at fortælle Søren og mig, så vi havde som skrevet, fornøjelsen af dobbeltdynen. Vi er ikke tilfredse Minus, og derfor bliver der også afholdt et lille møde næste gang vi mødes på Kick Off. Straffen bliver nok mellem 5 og 10 kander.

Da jeg ikke kan oprette et emne i "Rejsebeskrivelser", må Mugge meget gerne rykke den derned når han får tid.
Billede

Hafsteinsson
Indlæg: 2817
Tilmeldt: torsdag, 31. maj, 2007 16:19

Re: Kick Off Lads On Tour! 4-11 Februar.

Indlæg af Hafsteinsson » lørdag, 13. feb, 2010 15:44

Herrefed tur-beskrivelse! Dog lidt ærgerligt med busturen hjem, det må være en om'er, tak for ordene!

H.t.t.H.H.

Søren B
Indlæg: 772
Tilmeldt: tirsdag, 08. jan, 2008 17:41
Geografisk sted: Odense C
Alder: 39

Re: Kick Off Lads On Tour! 4-11 Februar.

Indlæg af Søren B » lørdag, 13. feb, 2010 17:17

FANTASTISK tur drenge, en jeg sent vil glemme. Jeg undskylder for mine dage med tømmermænd, men i må sgu ikke fylde så meget på mig (jeg fylder trods alt snart 28)!

Du glemmer dog at beskrive den eller de slåskampe der ligeledes gjorde hjemturen i bussen til endnu en nedtur for en Liverpool fan. Mærkeligt at se slåskampe liverpoolfans i mellem. Det havde jeg aldrig forventet. Lidt ligesom på Rosseren, hvor den gode stemning sjældent bringer slåskampe med sig!

Dog skal det sige at efter Morten og jeg flyttede længere bagud i bussen, blev turen mere behagelig og vi lærte en hulens masse nye og ret fede sange IMO.
Selv mit skæg er rødt!

Sinama P
Indlæg: 995
Tilmeldt: torsdag, 31. maj, 2007 20:38
Geografisk sted: Odense

Re: Kick Off Lads On Tour! 4-11 Februar.

Indlæg af Sinama P » lørdag, 13. feb, 2010 19:23

Kanon beskrivelse Henrik, den er skidegodt skrevet. Det var en klasse, klasse tur. Vi må snart se at komme afsted igen, inden Søren bliver for gammel til den slags. Næste gang sørger jeg selv for at helbreddet ikke skranter undervejs.

Jeg har gået konstant og nynnet Kyrgiakos-sange og señor Torres de sidste tre dage. Fedt at få et stort arsenal af sange med sig hjem.

Brugeravatar
kolind
Indlæg: 517
Tilmeldt: lørdag, 28. jul, 2007 11:42
Geografisk sted: Aalborg
Alder: 33

Re: Kick Off Lads On Tour! 4-11 Februar.

Indlæg af kolind » lørdag, 13. feb, 2010 19:40

lyder fandme godt!!! Ville virkelig gerne opleve såvel everton hjemme, som en udebanetur! Det må blive næste gang! Håber i har fået sovet ud......

Brugeravatar
Brando
Indlæg: 1449
Tilmeldt: torsdag, 14. jun, 2007 19:07
Alder: 49

Re: Kick Off Lads On Tour! 4-11 Februar.

Indlæg af Brando » mandag, 15. feb, 2010 11:40

Meget underholdende rejsebeskrivelse :clap:
"Med ét ord kan man kalde det dårlig forberedelse", Jørgen Leth

Brugeravatar
Emmy
Indlæg: 13306
Tilmeldt: torsdag, 31. maj, 2007 18:59
Geografisk sted: Legoland
Alder: 43

Re: Kick Off Lads On Tour! 4-11 Februar.

Indlæg af Emmy » mandag, 15. feb, 2010 14:07

Super rejsebeskrivelse Henry.
"We're not racist, we only hate the mancs"

Brugeravatar
henry
Indlæg: 1986
Tilmeldt: torsdag, 31. maj, 2007 20:30
Geografisk sted: Odense
Alder: 33

Re: Kick Off Lads On Tour! 4-11 Februar.

Indlæg af henry » torsdag, 18. feb, 2010 11:16

I rejsebeskrivelsen har jeg også fuldstændig glemt, at skrive om de himmelske prutter som blev sluppet fri i det engelske. Hold da op der var gang i vores tarmsystem (høhø, but sex).
Billede

Søren B
Indlæg: 772
Tilmeldt: tirsdag, 08. jan, 2008 17:41
Geografisk sted: Odense C
Alder: 39

Re: Kick Off Lads On Tour! 4-11 Februar.

Indlæg af Søren B » lørdag, 20. feb, 2010 12:46

henry skrev:I rejsebeskrivelsen har jeg også fuldstændig glemt, at skrive om de himmelske prutter som blev sluppet fri i det engelske. Hold da op der var gang i vores tarmsystem (høhø, but sex).
Ikke underligt når man tænker på hvor meget bar-mad vi fik. Beer n' burger 3 gange om dagen i 7 dage vil kunne mærkes og give en flashbacks til Roskilde festivallen 05 og 06 :D
Selv mit skæg er rødt!

Brugeravatar
henry
Indlæg: 1986
Tilmeldt: torsdag, 31. maj, 2007 20:30
Geografisk sted: Odense
Alder: 33

Re: Kick Off Lads On Tour! 4-11 Februar.

Indlæg af henry » mandag, 22. feb, 2010 11:04

Kommer Morten ikke snart med et billede eller to?
Billede

Søren B
Indlæg: 772
Tilmeldt: tirsdag, 08. jan, 2008 17:41
Geografisk sted: Odense C
Alder: 39

Re: Kick Off Lads On Tour! 4-11 Februar.

Indlæg af Søren B » lørdag, 06. mar, 2010 09:19

Fååårk hvor jeg glæder mig til at arrangere næste tur drenge! Men indtil da vil jeg håbe på at få billetter til finalen i Hamborg, hvor Liverpool selvfølgelig er repræsenteret!
Selv mit skæg er rødt!

Brugeravatar
Minus
Indlæg: 292
Tilmeldt: søndag, 17. jun, 2007 22:08
Geografisk sted: KBH
Alder: 34

Re: Kick Off Lads On Tour! 4-11 Februar.

Indlæg af Minus » søndag, 11. apr, 2010 14:02

Ærgeligt ikke alle fik billet, men vi skal da til Hamborg alligevel...

Sinama kunne nok skaffe en Automobil
Y.N.W.A

Brugeravatar
henry
Indlæg: 1986
Tilmeldt: torsdag, 31. maj, 2007 20:30
Geografisk sted: Odense
Alder: 33

Re: Kick Off Lads On Tour! 4-11 Februar.

Indlæg af henry » søndag, 11. apr, 2010 14:03

Jeg fik billet.
Billede

Brugeravatar
Minus
Indlæg: 292
Tilmeldt: søndag, 17. jun, 2007 22:08
Geografisk sted: KBH
Alder: 34

Re: Kick Off Lads On Tour! 4-11 Februar.

Indlæg af Minus » søndag, 11. apr, 2010 14:04

henry skrev:Jeg fik billet.
Ja, tillykke
Y.N.W.A

Brugeravatar
henry
Indlæg: 1986
Tilmeldt: torsdag, 31. maj, 2007 20:30
Geografisk sted: Odense
Alder: 33

Re: Kick Off Lads On Tour! 4-11 Februar.

Indlæg af henry » lørdag, 17. apr, 2010 11:17

Hvornår smider i billeder op?
Billede

Besvar