Liverpool - Everton/Chelsea/Swansea/Zenit

Her kan du finde inspiration til din rejse til Liverpool
Besvar
Callesen
Bestyrelsesmedlem
Indlæg: 8893
Tilmeldt: torsdag, 31. maj, 2007 17:58
Geografisk sted: København
Alder: 34

Liverpool - Everton/Chelsea/Swansea/Zenit

Indlæg af Callesen » lørdag, 09. mar, 2013 23:49

For et års tid siden bestilte jeg en tur for at se Liverpool – Everton. Men pga Liga cup finalen, blev turen aflyst. Jeg fik i stedet for muligheden for at se Liverpool – Chelsea… Som også blev aflyst pga. FA Cup finalen imod Chelsea.
Jeg fik så tilbudt at se Liverpool – Swansea hvilket jeg med det samme takker ja til.
Så det var noget pressende da Swansea i år kom i Liga cup finalen og den kamp blev flyttet. Heldigvis havde jeg også fået billet til Liverpool – Zenit i Europa League om torsdagen. Samt West Bromwich Albion – Sunderland og West Ham – Tottenham. Sidst nævnte kamp solgte jeg på forhånd til at blive ringe, mere om det senere.
Så turen blev endelig til noget, efter præcist et års venten på at komme tilbage til Liverpool og Anfield for anden gang.

Jeg skulle desværre alene af sted. Men da jeg er en udadvendt person, så håbede jeg ikke på det ville blive en tur, hvor jeg skulle underholde mig selv. Jeg var så heldig at der var to knægte i 30´erne, Karsten og Morten, der var så venlige at lade mig hægte mig på dem. Utroligt flinke fyrer, der gjorde turen ualmindeligt god. Der var også en familie med på turen, som var yderst flinke.
Flyveturen fra Tirstrup til London og togturen videre til Liverpool gik uden nogen problemer. Jeg var så heldig at få en togtur på 1. klasse med rejseguiden. Utrolig lækkert at komme ind i et tog hvor man pludselig havde maaaasser af benplads og store bløde sæder i forhold til discount flyet.
Vi ankommer til Liverpool og skal bo på Campanile Hotel helt nede ved Albert Docs, med udsigt udover havnen. Det var et ualmindeligt godt sted at overnatte.
Efter en times tid til lige at komme i en Liverpool trøje og alt det gik turen ud til det hele turen handlede om: Anfield Road og Liverpool – Zenit. Det blev til en burger med tonsvis af fyld (læs løg) og et koldt brød. Et halstørklæde blev købt ved en af boderne. Også gik jeg på The Albert sammen med de to fyrer der var med på turen. Der blev indtaget en håndfuld fadøl imens der kørte gamle Liverpool mål på fjernsynene derinde. Et par gange blev der også sunget. Men sangene døde hurtigt ud igen. Vi gik en runde i gaderne omkring stadion og var forbi Park, hvor der var meget mere gang i den. Men der var en længere kø for, at komme ind så vi gik tilbage på det The Albert.
Jeg synes i øvrigt at englænderne er ALT, ALT for høflige. Man står på en bar der er proppet til randen og alle ved at man ikke kan undgå at skubbe lidt til hinanden, men konsekvent undskylder de for det. Det er lige i overkanten for mig.

Fik plads på Main Stand i den ende der er ved udeholdets fans.
Kommer ind og skal lige have det obligatoriske billede derinde, som min sidemand tager. Ser på spillerne løber og varmer op. Mærker stemningen der så småt stiger efterhånden, som flere og flere finder deres pladser. Jeg finder desværre hurtigt ud af at de pæle der støtter taget, giver overraskende ”store” huller af banen der ikke kan ses. Hvilket nogle gange i løbet af kampen gjorde at en god eller fornuftig aflevering blev dårlig da der stod en modstander i det rum stolpen skjulte.
Anfield bryder ud i YNWA på smukkeste vis lige inden spillerne indtager banen. Kuldegysninger! Spillerne kommer ind til massiv jubel fra hele stadionet. Stemningen under hele kampen var elektrisk og helt fantastisk.
Der skal også lige lyde en stor ros til Zenit´s fans som man må sige var rigtig godt kørende. Jeg forstår i øvrigt ikke hvorfor der blev buhet af dem så snart de brød ud i sang? Det var en tendens igennem hele kampen fra vores fans.

Kort efter 1-0 målet der dukker manden op der har plads til højre for mig, ganske roligt og med en kop kaffe i den ene hånd. Underligt synes jeg. Samme person sad i øvrigt med armene overkors i resten af kampen, og sagde stort set kun noget når der var noget at brokke sig over. Han orkede dog lige at juble ved vores mål. Mener endda også han gik et par minutter før tid…
Kampen i sig selv vil jeg ikke kommentere yderligere på, vi har alle set den. Dog vil jeg lige sige, hvor positivt overrasket jeg er over, hvor god en spiller Henderson er i presspillet. Man ved godt, at han løber meget. Men det var endnu mere når man får hele billedet med.
Jeg ærgrer mig lidt over jeg fik sagt til en af dem der sad omkring mig, at det nok ville være lidt for tidligt, at Suarez fik scoret et 3. mål på frispark da der manglede 20-25 min pga. det pres som Zenit havde fået lagt på os da der stod 3-1 og at de nok ville presse endnu mere på. Den kommentar bed mig i røven da der manglede et par minutter og han vender sig rundt og siger at jeg nok gerne ville have haft det hattrick på den dødbold…
De to fyrer som jeg var på The Albert med sagde at da Reina, Agger, Carragher og Lucas spillede den rundt nede bagved under et pres fra Zenit havde en omkring dem råbt: ”This i´snt fucking FC Barcelona!”. Stemningen på stadion var bestemt ikke positiv omkring det med at spille sig ud af presset. Den skulle bare hoffes ud af kommunen.

Tilbage til sidemanden der tog billedet af mig, som jeg efter lidt tid finder ud af er russer og Zenit fan. I øvrigt en kæmpe fætter. Jeg er næsten 100 på han ikke forstod et ord af, hvad jeg sagde på engelsk da han skulle tage billedet af mig. Men forstod hvad det gik ud på da jeg rakte ham kameraet. Nogle af de andre fra turen fortalte at de også havde siddet ved siden af nogle russere der tydeligvis var Liverpool fans. Men som jeg forstod på det fik nogle af de omkring siddende dem smidt ud, da de ikke virkede tilfredse med russere på ”vores” tribuner. Ellers det at de sad og hamrede vodka og cola ned som de selv havde bragt ind på stadion kan også have været en mulighed…

Aldrig har jeg oplevet at overvære en kamp hvor man spiller fremragende og vinder komfortabelt. MEN efterfølgende sidder man med en kæmpe skuffelse i kroppen. Det er en følelse jeg har svært ved at beskrive. For man er på den ene side glad over det man lige har oplevet. Men stadig var det ikke nok…
Så det var underligt at stå og se udover stadion imens folk vandrede ud derfra og stå med den følelse.

Fredagen gik med en tur ud til stadion, hvor vi desværre ikke kunne få en stadion rundtur. Hvor det i stedet blev til en tur ned af memory lane inde på museet. Specielt One Night In May fik fremkaldt et par glædes tårer, ligesom mit første besøg derinde gjorde. En kort tur i shoppen, men fandt ikke noget der var værd at bruge penge på. Så gik turen ned til centrum og en omgang mad og en stak fadøl.
Aftensmaden var på Carraghers restaurant. Og jeg må sige det var yderst god mad derinde, imens der blev set fodbold fra en af de lavere ligaer i England.
Natten blev… Selvfølgelig brugt i Matthew Street med endnu flere fadøl og besøg på stort set alle beværtninger i gaden. The Cavern overraskede mig en del, utroligt hyggeligt sted, og på aftenen var der godt musik. Fandt det dog noget morsomt at der over baren var skrevet The Backstreet Boys.
Meget kan man sige om englænderne men festlige er de godt nok. Fuldstændig gang i gaden allerede fra kl 21. Det var ikke just det jeg havde forventet så tidligt på aftenen – og det forsatte indtil… ja jeg husker sgu ikke lige hvad klokken var da jeg kom i seng. Men der var sikkert gang stadig gang i gaden efter vi tog hjem i seng.

Lørdag morgen gik turen imod Birmingham, hvor vi skulle se West Bromwich Albion imod Sunderland. Hotellet i Sunderland var… Lort. Gammelt, slidt og utæt. Men placeringen lige i midten af byen har nok gjort det attraktivt på trods af standen det er i.
WBA´s faciliteter må være noget af det bedste og flotteste der er i England pt. Næsten nyt flot stadion og klods op af der er der træningsanlæg, som er lige så nyt.
Pladserne på stadion var på fjerde række ved det ene hjørneflag. Der var overraskende god stemning derinde og jeg må sige at Mulumbu og Lukako i den grad var de bedste på banen for WBA. Sessengon var også værd at nævne fra Sunderland. Lukako har godt nok en stor fremtid i møde, hvis han forsætter med at udvikle sig. Den første halve time var kedelig, men et stolpe skud af Fletcher satte gang i løjerne og det endte med en 2-1 sejr til WBA på to mål af Lukako. Hvor han ved det sidste mål løber ud til det hjørne, hvor jeg var placeret.
Efter kampen blev det til noget nem mad og efterfulgt af et besøg på en bar. Men energien var ikke rigtig til det store. Så sengen blev fundet tidligt lørdag aften.

Søndag morgen var det med toget til London´s centrum… Eller nærmere Barking, som ligger små 45 min væk fra centrum. Dog kun to stoppesteder fra Upton Park. Vi fandt en bar i nærheden, som viste Swansea – Bradford, hvor der røg lidt øl ned igen.
Mandag morgen blev der uddelt billetter til turen hjem samt kampen om aftenen. Fly billetten ryger ind på værelset og stadion billetten i lommen, i tilfælde af jeg nu ikke ville nå tilbage til hotellet og ud til kampen. Derefter gik turen til centrum, hvor der skulle kigges lidt i butikker og det man nu gør. Big Ben blev set, samt London Eye og lidt andre ting på vejen rundt i byen.
Jeg havde en halv aftale med en af mine veninders kæreste i London om vi skulle mødes over en øl når han fik fri fra arbejde. En halv times tid inden han får fri tjekker jeg lige mine lommer og ja… Billetten til kampen er væk. Også er gode råd jo som sagt pisse dyre. Jeg kigger ALT igennem og den er bare væk.
Går hurtigt ind i de butikker jeg lige havde været inde i, men intet held. Og jeg regnede ikke med, at jeg ville finde den på nogle af de steder jeg var før da det lå et par timer tilbage… Jeg hopper på et tog tilbage til hotellet i håb om jeg tabte den der, hvor min venindes kæreste ringer til mig. Og ja han gør, som jeg selv ville have gjort griner af den tabte billet og får smidt et par provokerende gloser af sted på engelsk. Den havde jeg fortjent.
Billetten var heller ikke at finde på hotellet. Så jeg endte med at spise slik, drikke cola og se et par superhelte film på tvet. Temmelig træls at ens mobil så 5 gange rapportere om mål i kampen. Og da jeg så målene dagen efter i tv var jeg endnu mere ærgerlig.

Tirsdag formiddag gik turen hjem til DK, med et kort visit hos et par kammerater i KBH til en sidste omgang øl inden jeg ramte Aarhus onsdag middag…

Brugeravatar
agger
Indlæg: 816
Tilmeldt: fredag, 08. jun, 2007 19:33

Re: Liverpool - Everton/Chelsea/Swansea/Zenit

Indlæg af agger » lørdag, 09. mar, 2013 23:56

Callesen skrev:For et års tid siden bestilte jeg en tur for at se Liverpool – Everton. Men pga Liga cup finalen, blev turen aflyst. Jeg fik i stedet for muligheden for at se Liverpool – Chelsea… Som også blev aflyst pga. FA Cup finalen imod Chelsea.
Jeg fik så tilbudt at se Liverpool – Swansea hvilket jeg med det samme takker ja til.
Så det var noget pressende da Swansea i år kom i Liga cup finalen og den kamp blev flyttet. Heldigvis havde jeg også fået billet til Liverpool – Zenit i Europa League om torsdagen. Samt West Bromwich Albion – Sunderland og West Ham – Tottenham. Sidst nævnte kamp solgte jeg på forhånd til at blive ringe, mere om det senere.
Så turen blev endelig til noget, efter præcist et års venten på at komme tilbage til Liverpool og Anfield for anden gang.

Jeg skulle desværre alene af sted. Men da jeg er en udadvendt person, så håbede jeg ikke på det ville blive en tur, hvor jeg skulle underholde mig selv. Jeg var så heldig at der var to knægte i 30´erne, Karsten og Morten, der var så venlige at lade mig hægte mig på dem. Utroligt flinke fyrer, der gjorde turen ualmindeligt god. Der var også en familie med på turen, som var yderst flinke.
Flyveturen fra Tirstrup til London og togturen videre til Liverpool gik uden nogen problemer. Jeg var så heldig at få en togtur på 1. klasse med rejseguiden. Utrolig lækkert at komme ind i et tog hvor man pludselig havde maaaasser af benplads og store bløde sæder i forhold til discount flyet.
Vi ankommer til Liverpool og skal bo på Campanile Hotel helt nede ved Albert Docs, med udsigt udover havnen. Det var et ualmindeligt godt sted at overnatte.
Efter en times tid til lige at komme i en Liverpool trøje og alt det gik turen ud til det hele turen handlede om: Anfield Road og Liverpool – Zenit. Det blev til en burger med tonsvis af fyld (læs løg) og et koldt brød. Et halstørklæde blev købt ved en af boderne. Også gik jeg på The Albert sammen med de to fyrer der var med på turen. Der blev indtaget en håndfuld fadøl imens der kørte gamle Liverpool mål på fjernsynene derinde. Et par gange blev der også sunget. Men sangene døde hurtigt ud igen. Vi gik en runde i gaderne omkring stadion og var forbi Park, hvor der var meget mere gang i den. Men der var en længere kø for, at komme ind så vi gik tilbage på det The Albert.
Jeg synes i øvrigt at englænderne er ALT, ALT for høflige. Man står på en bar der er proppet til randen og alle ved at man ikke kan undgå at skubbe lidt til hinanden, men konsekvent undskylder de for det. Det er lige i overkanten for mig.

Fik plads på Main Stand i den ende der er ved udeholdets fans.
Kommer ind og skal lige have det obligatoriske billede derinde, som min sidemand tager. Ser på spillerne løber og varmer op. Mærker stemningen der så småt stiger efterhånden, som flere og flere finder deres pladser. Jeg finder desværre hurtigt ud af at de pæle der støtter taget, giver overraskende ”store” huller af banen der ikke kan ses. Hvilket nogle gange i løbet af kampen gjorde at en god eller fornuftig aflevering blev dårlig da der stod en modstander i det rum stolpen skjulte.
Anfield bryder ud i YNWA på smukkeste vis lige inden spillerne indtager banen. Kuldegysninger! Spillerne kommer ind til massiv jubel fra hele stadionet. Stemningen under hele kampen var elektrisk og helt fantastisk.
Der skal også lige lyde en stor ros til Zenit´s fans som man må sige var rigtig godt kørende. Jeg forstår i øvrigt ikke hvorfor der blev buhet af dem så snart de brød ud i sang? Det var en tendens igennem hele kampen fra vores fans.

Kort efter 1-0 målet der dukker manden op der har plads til højre for mig, ganske roligt og med en kop kaffe i den ene hånd. Underligt synes jeg. Samme person sad i øvrigt med armene overkors i resten af kampen, og sagde stort set kun noget når der var noget at brokke sig over. Han orkede dog lige at juble ved vores mål. Mener endda også han gik et par minutter før tid…
Kampen i sig selv vil jeg ikke kommentere yderligere på, vi har alle set den. Dog vil jeg lige sige, hvor positivt overrasket jeg er over, hvor god en spiller Henderson er i presspillet. Man ved godt, at han løber meget. Men det var endnu mere når man får hele billedet med.
Jeg ærgrer mig lidt over jeg fik sagt til en af dem der sad omkring mig, at det nok ville være lidt for tidligt, at Suarez fik scoret et 3. mål på frispark da der manglede 20-25 min pga. det pres som Zenit havde fået lagt på os da der stod 3-1 og at de nok ville presse endnu mere på. Den kommentar bed mig i røven da der manglede et par minutter og han vender sig rundt og siger at jeg nok gerne ville have haft det hattrick på den dødbold…
De to fyrer som jeg var på The Albert med sagde at da Reina, Agger, Carragher og Lucas spillede den rundt nede bagved under et pres fra Zenit havde en omkring dem råbt: ”This i´snt fucking FC Barcelona!”. Stemningen på stadion var bestemt ikke positiv omkring det med at spille sig ud af presset. Den skulle bare hoffes ud af kommunen.

Tilbage til sidemanden der tog billedet af mig, som jeg efter lidt tid finder ud af er russer og Zenit fan. I øvrigt en kæmpe fætter. Jeg er næsten 100 på han ikke forstod et ord af, hvad jeg sagde på engelsk da han skulle tage billedet af mig. Men forstod hvad det gik ud på da jeg rakte ham kameraet. Nogle af de andre fra turen fortalte at de også havde siddet ved siden af nogle russere der tydeligvis var Liverpool fans. Men som jeg forstod på det fik nogle af de omkring siddende dem smidt ud, da de ikke virkede tilfredse med russere på ”vores” tribuner. Ellers det at de sad og hamrede vodka og cola ned som de selv havde bragt ind på stadion kan også have været en mulighed…

Aldrig har jeg oplevet at overvære en kamp hvor man spiller fremragende og vinder komfortabelt. MEN efterfølgende sidder man med en kæmpe skuffelse i kroppen. Det er en følelse jeg har svært ved at beskrive. For man er på den ene side glad over det man lige har oplevet. Men stadig var det ikke nok…
Så det var underligt at stå og se udover stadion imens folk vandrede ud derfra og stå med den følelse.

Fredagen gik med en tur ud til stadion, hvor vi desværre ikke kunne få en stadion rundtur. Hvor det i stedet blev til en tur ned af memory lane inde på museet. Specielt One Night In May fik fremkaldt et par glædes tårer, ligesom mit første besøg derinde gjorde. En kort tur i shoppen, men fandt ikke noget der var værd at bruge penge på. Så gik turen ned til centrum og en omgang mad og en stak fadøl.
Aftensmaden var på Carraghers restaurant. Og jeg må sige det var yderst god mad derinde, imens der blev set fodbold fra en af de lavere ligaer i England.
Natten blev… Selvfølgelig brugt i Matthew Street med endnu flere fadøl og besøg på stort set alle beværtninger i gaden. The Cavern overraskede mig en del, utroligt hyggeligt sted, og på aftenen var der godt musik. Fandt det dog noget morsomt at der over baren var skrevet The Backstreet Boys.
Meget kan man sige om englænderne men festlige er de godt nok. Fuldstændig gang i gaden allerede fra kl 21. Det var ikke just det jeg havde forventet så tidligt på aftenen – og det forsatte indtil… ja jeg husker sgu ikke lige hvad klokken var da jeg kom i seng. Men der var sikkert gang stadig gang i gaden efter vi tog hjem i seng.

Lørdag morgen gik turen imod Birmingham, hvor vi skulle se West Bromwich Albion imod Sunderland. Hotellet i Sunderland var… Lort. Gammelt, slidt og utæt. Men placeringen lige i midten af byen har nok gjort det attraktivt på trods af standen det er i.
WBA´s faciliteter må være noget af det bedste og flotteste der er i England pt. Næsten nyt flot stadion og klods op af der er der træningsanlæg, som er lige så nyt.
Pladserne på stadion var på fjerde række ved det ene hjørneflag. Der var overraskende god stemning derinde og jeg må sige at Mulumbu og Lukako i den grad var de bedste på banen for WBA. Sessengon var også værd at nævne fra Sunderland. Lukako har godt nok en stor fremtid i møde, hvis han forsætter med at udvikle sig. Den første halve time var kedelig, men et stolpe skud af Fletcher satte gang i løjerne og det endte med en 2-1 sejr til WBA på to mål af Lukako. Hvor han ved det sidste mål løber ud til det hjørne, hvor jeg var placeret.
Efter kampen blev det til noget nem mad og efterfulgt af et besøg på en bar. Men energien var ikke rigtig til det store. Så sengen blev fundet tidligt lørdag aften.

Søndag morgen var det med toget til London´s centrum… Eller nærmere Barking, som ligger små 45 min væk fra centrum. Dog kun to stoppesteder fra Upton Park. Vi fandt en bar i nærheden, som viste Swansea – Bradford, hvor der røg lidt øl ned igen.
Mandag morgen blev der uddelt billetter til turen hjem samt kampen om aftenen. Fly billetten ryger ind på værelset og stadion billetten i lommen, i tilfælde af jeg nu ikke ville nå tilbage til hotellet og ud til kampen. Derefter gik turen til centrum, hvor der skulle kigges lidt i butikker og det man nu gør. Big Ben blev set, samt London Eye og lidt andre ting på vejen rundt i byen.
Jeg havde en halv aftale med en af mine veninders kæreste i London om vi skulle mødes over en øl når han fik fri fra arbejde. En halv times tid inden han får fri tjekker jeg lige mine lommer og ja… Billetten til kampen er væk. Også er gode råd jo som sagt pisse dyre. Jeg kigger ALT igennem og den er bare væk.
Går hurtigt ind i de butikker jeg lige havde været inde i, men intet held. Og jeg regnede ikke med, at jeg ville finde den på nogle af de steder jeg var før da det lå et par timer tilbage… Jeg hopper på et tog tilbage til hotellet i håb om jeg tabte den der, hvor min venindes kæreste ringer til mig. Og ja han gør, som jeg selv ville have gjort griner af den tabte billet og får smidt et par provokerende gloser af sted på engelsk. Den havde jeg fortjent.
Billetten var heller ikke at finde på hotellet. Så jeg endte med at spise slik, drikke cola og se et par superhelte film på tvet. Temmelig træls at ens mobil så 5 gange rapportere om mål i kampen. Og da jeg så målene dagen efter i tv var jeg endnu mere ærgerlig.

Tirsdag formiddag gik turen hjem til DK, med et kort visit hos et par kammerater i KBH til en sidste omgang øl inden jeg ramte Aarhus onsdag middag…

Dejlig rejsebeskrivelse. Og ang. punktet med One night in May. har kun haft fornøjelsen af at være på anfield en gang, semifinalen mod city sidste år i liga cuppen, men man bliver bare lige lidt ekstra rørt når man ser one night in may inde på museet. Kneb et par tårer må jeg sige.
Men tak for en rigtig god beskrivelse. ;)
"The Liverpool philosophy is simple, and is based on total belief. Maybe that has been the key to Liverpools consistency. We were taught to go out there, play our own game and fear no one."

nrg
Indlæg: 4504
Tilmeldt: torsdag, 31. maj, 2007 14:50
Geografisk sted: Egå
Alder: 53

Re: Liverpool - Everton/Chelsea/Swansea/Zenit

Indlæg af nrg » søndag, 10. mar, 2013 08:27

Lyder som en rigtig fin tur, trods den tabte billet.

God rejsebeskrivelse.
I medgangstider, lever man i nuet og nyder tilværelsen. I modgangstider, tænker man proces og vejen mod noget større.

Brugeravatar
Jesper
Indlæg: 7427
Tilmeldt: onsdag, 14. mar, 2012 07:39

Re: Liverpool - Everton/Chelsea/Swansea/Zenit

Indlæg af Jesper » søndag, 10. mar, 2013 08:33

Fedt indlæg. Tak for det
Hvis man da bare én gang kunne stå i spillertunnellen, altså som spiller!

Brugeravatar
Cynwal
Indlæg: 8944
Tilmeldt: lørdag, 22. dec, 2007 15:52
Geografisk sted: Ringe på Midtfyn
Alder: 57

Re: Liverpool - Everton/Chelsea/Swansea/Zenit

Indlæg af Cynwal » søndag, 10. mar, 2013 10:24

Meget kan man sige om dig, Lasse Callesen, men du overdriver sgu ikke ;) :
Callesen skrev:Men da jeg er en udadvendt person........
God beskrivelse - og lyder til at have været en god tur!
Vi SMADRER det PIShold

SimonA
Indlæg: 824
Tilmeldt: lørdag, 05. jan, 2013 21:22
Alder: 23

Re: Liverpool - Everton/Chelsea/Swansea/Zenit

Indlæg af SimonA » søndag, 10. mar, 2013 11:20

God beskrivelse! Min far og jeg var også på Anfield og se kampen mod Zenit! Det var min første gang på Anfield! Fantastisk stemning og fantastisk kamp! :)
YNWA

carlsen
Indlæg: 23
Tilmeldt: fredag, 28. jan, 2011 11:35

Re: Liverpool - Everton/Chelsea/Swansea/Zenit

Indlæg af carlsen » lørdag, 16. mar, 2013 11:34

Super beskrivelse Callesen.

Kan udmærket godt følge din følelse efter kampen, samme følelse havde jeg da vi stod på The Kop og så Liverpool vinde semi finalen mod Atletico Madrid med 2-1 og alligevel ikke klare den.. Store aftener med store følelser...

Wirral
Indlæg: 48
Tilmeldt: mandag, 15. dec, 2008 21:11

Re: Liverpool - Everton/Chelsea/Swansea/Zenit

Indlæg af Wirral » lørdag, 16. mar, 2013 12:58

Godt indlæg men der er en ting som jeg ikke kan forstå, hvordan kan man gå i shoppen uden at komme ud med noget :-)

Brugeravatar
Jan
Indlæg: 2714
Tilmeldt: torsdag, 31. maj, 2007 18:45
Geografisk sted: Rødkærsbro
Alder: 49

Re: Liverpool - Everton/Chelsea/Swansea/Zenit

Indlæg af Jan » lørdag, 16. mar, 2013 15:27

Wirral skrev:Godt indlæg men der er en ting som jeg ikke kan forstå, hvordan kan man gå i shoppen uden at komme ud med noget :-)
Han bestemte sig for fadbamser istedet for importeret asiatisk merchandise ;)
Go' rejsebeskrivelse iøvrigt.
Up The RedMen... we go again!

Callesen
Bestyrelsesmedlem
Indlæg: 8893
Tilmeldt: torsdag, 31. maj, 2007 17:58
Geografisk sted: København
Alder: 34

Re: Sv: Liverpool - Everton/Chelsea/Swansea/Zenit

Indlæg af Callesen » lørdag, 16. mar, 2013 18:46

Jeg ville gerne have haft en trøje med hjem. Men 2. Og 3. Trøjen faldt ikke i min smag. Selvom jeg overvejede det en del.
Var også på jagt efter en langærmet sweater. Men generalt for meget af det man kan købe er fyldt med for meget hokus pokus. Jeg foretrækker personligt mere minimalt tøj.

Og mange tak for roserne der har været.

nrg
Indlæg: 4504
Tilmeldt: torsdag, 31. maj, 2007 14:50
Geografisk sted: Egå
Alder: 53

Re: Sv: Liverpool - Everton/Chelsea/Swansea/Zenit

Indlæg af nrg » lørdag, 16. mar, 2013 21:23

Callesen skrev:Jeg ville gerne have haft en trøje med hjem. Men 2. Og 3. Trøjen faldt ikke i min smag. Selvom jeg overvejede det en del.
Var også på jagt efter en langærmet sweater. Men generalt for meget af det man kan købe er fyldt med for meget hokus pokus. Jeg foretrækker personligt mere minimalt tøj.

Og mange tak for roserne der har været.
Hvad vil du med minimalt tøj på en stor krop? :D
I medgangstider, lever man i nuet og nyder tilværelsen. I modgangstider, tænker man proces og vejen mod noget større.

Brugeravatar
Thommo
Indlæg: 10097
Tilmeldt: lørdag, 02. jun, 2007 14:54
Geografisk sted: Randers
Alder: 45

Re: Sv: Liverpool - Everton/Chelsea/Swansea/Zenit

Indlæg af Thommo » lørdag, 16. mar, 2013 22:42

nrg skrev: Hvad vil du med minimalt tøj på en stor krop? :D
Den stil kørte min mormor også inden hendes død, det var ikke altid lige kønt, for at sige det positivt.
Nu da jeg lever i et Danmark under noget der ligner diktatur rigtig meget, og i den grad er en politi stat, må bare sige jeg glæder mig til den dag jeg lever i et demokrati igen...

Callesen
Bestyrelsesmedlem
Indlæg: 8893
Tilmeldt: torsdag, 31. maj, 2007 17:58
Geografisk sted: København
Alder: 34

Re: Sv: Liverpool - Everton/Chelsea/Swansea/Zenit

Indlæg af Callesen » lørdag, 16. mar, 2013 23:01

NRG du ved en netundertrøje eller stram wife beater. Gerne i xxs

Besvar