Fulham - LFC >> Kamptråden

Den generelle debat og diskussion om klubben og spillere [nuværende og tidligere] føres her.

Stem om Man of the match

Afstemning sluttede tirsdag, 16. aug, 2022 15:30

Alisson
1
6%
Alexander-Arnold
1
6%
Matip
0
Ingen stemmer
Van Dijk
0
Ingen stemmer
Robertson
0
Ingen stemmer
Fabinho
0
Ingen stemmer
Henderson
0
Ingen stemmer
Thiago
1
6%
Diaz
1
6%
Salah
1
6%
Firmino
1
6%
Elliott
2
12%
Nunez
9
53%
Milner
0
Ingen stemmer
Carvalho
0
Ingen stemmer
 
Afgivne stemmer: 17

AJJ
Indlæg: 2010
Tilmeldt: torsdag, 23. jan, 2014 15:04

Re: Fulham - LFC >> Kamptråden

Indlæg af AJJ » lørdag, 06. aug, 2022 17:45

Straffesparket er da 100% selvforskyldt! Kæmpe fejl af Matip i opspil og så hopper VvD på finten, stikker benet ud og giver dommeren mulighed for at pege på pletten. Det ligner i øvrigt de straffe, som Salah har fået en del af. Men Salah er jo Messi like i sine driblinger og vendinger, mens Mitrovic er en dampfærge. Så helt utroligt, at verdens bedste forsvarsspiller tillader det.

sjampen
Indlæg: 1591
Tilmeldt: fredag, 14. aug, 2009 01:13
Alder: 31

Re: Fulham - LFC >> Kamptråden

Indlæg af sjampen » lørdag, 06. aug, 2022 17:56

Det var hurtigt vi kom ned på jorden. Har vi aspirationer om mesterskab ved vi godt at vi ikke må smide point til oprykkerene og at det er en presbold at give os selv allerede at smide 2 point i en sæson hvor man må regne med at vi næppe kan tåle at smide meget mere en 20 point. Fuldt fortjent dog, vi spiller en rigtig dårlig kamp over hele linjen. Fulham fortjente reelt sejren mere en os og kom med den vildskab og energi de skulle.

Lad os starte med tuderiet, forfærdelig dommerpræstation. Begge veje selvfølgelig, men vi bliver godt nok ramt se afgørende steder. Jeg fatter ingenting af straffesparket. Selv hvis der er kontakt, er det jo et kæmpe dive. Noget af et mismatch i forhold til da Mitrovic moser Trent ved 1-0. Skal der dømmes straffe skal det mål jo også underkendes. At Madley falder på den er til grin og at VAR ikke retten den. Endnu en lang sæson hvor lortet mere handler om at beskytte dommerene end at nå den rigtige beslutning. Hvis det er linjen, så skal Salah godt nok have mange straffespark i løbet af sæsonen.

Besynderlig beslutning ved 1-0 målet hvor de siger at fordi der gå 17 sekunder og deres grænse er 10, så gælder det frispark som de anerkender der er ikke. Det er jo den i direkte forlængelse at målet bliver scoret. Hvis det er planen fremadrettet skal det nok give nogle situationer der får os tik at savne deres millimetermål af offside.

OK kamp af Alisson. Ikke et decideret drop på 1-0, men jeg synes nu godt man kan forvente at han redder et par lignende af den slags mål. Har et par dårlige spark i pressede situationer.

Matip var en decideret katastrofe. Hvis ikke Konate er klar, kunne jeg godt være villig til at give Gomez chancen. Nøj det var sløjt. Jeg synes godt man kan tillade sig at forvente at VVD æder en championshipspiller som Mitrovic mere. Ikke en dårlig kamp, men vil man være verdens bedste forsvarsspiller er det ikke Mitrovic der skal spille gode kampe mod en.

Robbo og Trent med UFATTELIG mange håbeløse boldtab, dårlige afleveringer og sjuskede defensive aktioner. Der tegner sig et rigtig dårligt billede af, at Robbo tillader indlæg han skal blokere og at Trent enten snorksover eller bliver overmatchet på bagerste stang. Når de så ikke bidrager til en syngende offensiv, så vi i problemer.

Vi taber totalt kampen på midten, hvor ingen af dem spiller en særlig god kamp. Fabinho laver lidt for mange fejl og formår slet ikke at udfylde sin rolle som det defensive anker, bolderobrer og destroyer på midten. Fulham vadede igennem os. Ikke alene hans skyld, men et område han plejer at excellere i. Henderson var en stor fejlaflevering der aldrig stod det rigtige sted. Bidrog overhovedet ikke med sin energi til at tage kontrol på kampen mod en midtbane vi bare SKAL kunne overmatche. Thiago leverede heller ikke hverken den kontrol på bolden eller den kreative styrmand han skal være.

Elliott en klar forbedring og bør som starte over Hendo lige nu. Milner kunne også godt smide Thiago af, hvis ikke han løfter sig med sine kompetencer som vi har så meget brug for. Begge bidrog med langt mere end dem der startede på deres pladser, omend ikke det hele var godt. Også må vi bare sige, at selvom det nok ikke bliver før næste sommer at vi skal slås om Bellingham, så ville det pynte med et indkøb til den midtbane. Navnlig med tanke på de skadesrisici der er ved både Hendo, Keita og Thiago. Det sker ikke, men der er mangler på den midtbane som reelt ikke kan vente til at Bellingham forhåbentlig bliver Milner/Hendos erstatning næste sommer.

Meget usynlig kamp fra de forreste i store perioder. Ikke nødvendigvis dårligt fra Diaz og Salah, for de bliver heller ikke sat i scene grundet den manglende kontrol, men de skal altså dominere mere. Av hvor er Firmino i en bølgedal, og det er endda venligt sag. Han var dårlig i dag. Han har aldrig været den store målscorer, men lige nu er han udover at være mindre farlig en vådt bølgepap, totalt ubrugelig i opspillet på bolden. Primært usynlig men når han er på bolden totalt ligegyldig.

Det hjalp gevaldigt at få Nunez ind, selvom det ikke var alt der lykkedes og at vi skal vende os til at spille med ham som hold. Nunez fik også Salah i gang, mens Firmino må falde bad både Nunez og Jota på angriberpladsen, selvom Jota også har kæmpet med formen. Vi er måske udviklet os forbi Firminos rolle og er generelt bedre med en type som Jota/Nunez der løber i dybden i stedet for at skulle så meget på bolden og trækker ned i banen konstant. Men det er klart, det stiller højere krav til midtbane der så skal udfylde de rum, og i dag kunne man ikke engang bede midtbanen om at binde deres eget snørebånd.

Et kollektivt kollaps hvor samtlige spillere bør kigge sig i spejlet og indrømme, at det var hverken det intensitet der er påkrævet i Premier League, til gengæld var der alt for mange fejl og ofte fejl der bare ikke er OK for professionelle fodboldspillere. Vi kunne hverken tæmme bolden, aflevere den eller noget som helst andet.

Øv for en start på hvad der gerne skulle blive en festlig sæson.
Jürgen Klopp - Forlad os aldrig!

Brugeravatar
Niels K
Indlæg: 11725
Tilmeldt: tirsdag, 12. jun, 2007 08:21
Geografisk sted: Nordsjælland

Re: Fulham - LFC >> Kamptråden

Indlæg af Niels K » mandag, 08. aug, 2022 08:15

Fulham 2-2 Liverpool: Player Ratings

Liverpool were awful from the start but improved as the game went on, with sloppy displays mixed with some game-changing cameos in a 2-2 draw at Fulham.

Fulham 2-2 Liverpool
Premier League (1), Craven Cottage
August 6, 2022

Goals: Mitrovic 32′ pen 72′; Nunez 64′, Salah 81′

Alisson – 6 (out of 10)

Three-and-a-half weeks on from his first and only outing of pre-season, Alisson was back between the sticks having recovered from an abdominal injury to take over from Adrian.

There was little to suggest that the Brazilian was short of sharpness, with there no fault of his for Aleksandar Mitrovic’s first-half header.

Dived the right way for Mitrovic’s penalty but it was well taken.

Trent Alexander-Arnold – 6

While Liverpool were the aggressors in the Community Shield and their right-back fuelled that front-foot charge, Alexander-Arnold was a meek target as Fulham came out the blocks fast.

Sloppy in possession early on, his positional play allowed the home side to funnel attacks down their left, and it was no surprise as he lost out to Mitrovic for the opener.

To his credit, Alexander-Arnold improved massively as the second half went on, and it was his delivery that allowed Mohamed Salah to make it 2-2.

Joel Matip – 6

Matip showed some invention early on with his trademark dribbles through midfield and was strong in his defensive work, with neither of Liverpool’s centre-backs to blame for a shoddy showing.

Virgil van Dijk – 6

Typically composed and quietly influential at the back, Van Dijk was the least of Liverpool’s problems in the first half and produced some subtle moments of strength and deft positional play that kept Fulham out.

The Dutchman was then dumbfounded by the bullish Mitrovic and conceded a penalty to make it 2-1 – a real blot on his copybook.

Andy Robertson – 6

Robertson was bright and persistent down the left but at times missing the end product needed, as Fulham overloaded the flanks and snuffed out any danger.

Was tidy more than anything as the landscape of the game shifted. A solid afternoon, nothing more.

Fabinho – 4

Completely anonymous throughout, Fabinho was shown up by his compatriot Andreas Pereira and outworked by Fulham counterpart Joao Palhinha.

When he’s off it, he’s really off it.

Jordan Henderson – 5

Over the course of the first half, Henderson produced a display which encapsulated every concern about his input: overly hectic, regularly out of position and, often, simply in the way.

Looks much better suited to the No. 6 role at this stage of his career, having switched there on the hour mark and improved.

Thiago – 5

Though he showed willingness and moments of the quality we cherish, Thiago was bullied out of the first half and, six minutes into the second, then forced off with a hamstring injury.

Joins Alex Oxlade-Chamberlain, Curtis Jones and Naby Keita on the absentee list. It’s not looking pretty.

Mohamed Salah – 8

Peripheral throughout the first half, Salah came into life when Henderson switched to the No. 6 role and Harvey Elliott joined him in the right-hand triangle.

Suddenly, he found himself in yards of space behind Antonee Robinson and could start to attack – within 13 minutes of the change, he laid on an equaliser for Darwin Nunez with a right-footed cross.

Nunez then unwittingly teed Salah up for his customary opening-day goal, the Egyptian doing all he could to salvage a result for Liverpool.

Luis Diaz – 6

The sole spark in the first half, Diaz had the ball in the back of the net once – only to be ruled offside – before hammering the post with his left foot; he resisted dropping to the standards of his team-mates.

Ironically, he grew quieter as the emphasis shifted to Salah on the right and Nunez up front, but it was still a solid display from the No. 23.

Roberto Firmino – 4

Preferred to the still-adjusting Nunez up front, Firmino was hailed as a “baller” by Jurgen Klopp ahead of kickoff.

If there were not seven prior seasons of evidence to support that, that assessment could have been queried after a disjointed showing marred by a consistently poor first touch.

Brought off after 51 minutes, which says it all.

Substitutes

Darwin Nunez (on for Firmino, 51′) – 8 – Man of the Match

What can we say? Two cameos, two goals, two ‘assists’. A really encouraging start.

Harvey Elliott (on for Thiago, 51′) – 8

A game-changer from the bench, his introduction gave Liverpool the vitality they were desperate for. Has to start against Crystal Palace.


James Milner (on for Fabinho, 59′) – 8

He was much needed as Liverpool struggled to impose themselves, and Milner put his stamp on the game with bite and finesse.


Fabio Carvalho (on for Diaz, 78′) – 6

Coming on against his former club may have been daunting for Carvalho, and there was little to mention from the youngster.

Subs not used: Adrian, Gomez, Van den Berg, Chambers, Bajcetic

Jurgen Klopp – 7

Klopp went for the tried-and-trusted from kickoff and had youth and new faces in reserve, with eight first-team absences forcing his hand on day one.

The manager will have been surprised by the lack of urgency from the start, and to his credit, was proactive in his changes early into the second half.

Nunez, Elliott and Milner were all hugely influential in turning the tide, while there were few other options to switch things up late on.

Player ratings definitions: 10 = Faultless | 9 = Excellent | 8 = Very Good | 7 = Good | 6 = Average | 5 = Below Par | 4 = Bad | 3 = Very Bad | 2 Awful | 1 = Surely Not

Brugeravatar
Niels K
Indlæg: 11725
Tilmeldt: tirsdag, 12. jun, 2007 08:21
Geografisk sted: Nordsjælland

Re: Fulham - LFC >> Kamptråden

Indlæg af Niels K » mandag, 08. aug, 2022 08:23

Jeg så desværre ikke kampen, da jeg var til barnedåb. Det er dog ikke første gang, at vi spiller langt fra champagnefodbold i sæsonens første kampe efter den hårde pre season. I andre sæsoner har vi også fået skrabet de nødvendige point sammen men ikke via flot, overbevisende fodbold.

Det lyder som om, at det har været en tak ringere i denne kamp (også på Klopp), og det skal der gøres noget ved, og det hjalp heldigvis også med indskiftningerne.
Jeg synes bare ikke, som nogle gør herinde, at en klar fejlkendelse omkring straffesparket ingen betydning bør have, da vi skal kunne slå Fulham under alle omstændigheder. Rigtig mange kampe vindes med et enkelt mål, og vi skal vel ikke være bagud 0-1 fra start eller ?
Hvis man ikke kan bruge VAR til at se, om der er berøring eller ej, så ved jeg snart ikke. Hvis der er berøring via statisk elektrisitet mellem deres strømper, så skal dampskibet Mitrovic jo ikke kunne vælte af den grund. Altså der er jo mange flere situationer i løbet af en kamp, hvor en forsvarer går væsentlig mere til den mod angriberne end en hårfin berøring - bare tænk dødbolde ind i feltet.

AJJ
Indlæg: 2010
Tilmeldt: torsdag, 23. jan, 2014 15:04

Re: Fulham - LFC >> Kamptråden

Indlæg af AJJ » mandag, 08. aug, 2022 09:31

Gentager: 2 kæmpefejl af Matip og VvD og så bliver der dømt et straffe på en 50/50 situation. I ved - dem vi selv elsker Salah for, at han får et straffe på - når vi allermest har brug for det.

Og selvfølgelig kunne Mitrovic da blive stående på benene, hvis han ville. Der er da mange - også klokkeklare - straffespark, hvor spillerne kunne det.

Brugeravatar
Niels K
Indlæg: 11725
Tilmeldt: tirsdag, 12. jun, 2007 08:21
Geografisk sted: Nordsjælland

Re: Fulham - LFC >> Kamptråden

Indlæg af Niels K » mandag, 08. aug, 2022 21:13

AJJ skrev:
mandag, 08. aug, 2022 09:31
Gentager: 2 kæmpefejl af Matip og VvD og så bliver der dømt et straffe på en 50/50 situation. I ved - dem vi selv elsker Salah for, at han får et straffe på - når vi allermest har brug for det.

Og selvfølgelig kunne Mitrovic da blive stående på benene, hvis han ville. Der er da mange - også klokkeklare - straffespark, hvor spillerne kunne det.
Uanset hvor mange gange, man gentager det og uanset, hvilke fejl, der er begået forinden (der begåes stort set altid fejl op til en scoring), så skal der aldrig dømmes straffe, hvis der ingen kontakt er. Så skal der gives et gult kort til skuespilleren, og det er bl.a. derfor, vi har fået VAR, som meget let kan se dette.

Jeg vil aldrig juble, hvis Salah får tildelt et straffe, han har snydt sig til ved at falde uden, der var kontakt. Ok, mod shitty vil jeg juble, men det er kun fordi, de er så max pumpet op på økonomisk doping og fordi, de har så rædselsfuldt et ejerskab, at jeg er helt kold ift. sportsmanship, når talen falder på dem.

AJJ
Indlæg: 2010
Tilmeldt: torsdag, 23. jan, 2014 15:04

Re: Fulham - LFC >> Kamptråden

Indlæg af AJJ » tirsdag, 09. aug, 2022 11:37

Niels K skrev:
mandag, 08. aug, 2022 21:13
AJJ skrev:
mandag, 08. aug, 2022 09:31
Gentager: 2 kæmpefejl af Matip og VvD og så bliver der dømt et straffe på en 50/50 situation. I ved - dem vi selv elsker Salah for, at han får et straffe på - når vi allermest har brug for det.

Og selvfølgelig kunne Mitrovic da blive stående på benene, hvis han ville. Der er da mange - også klokkeklare - straffespark, hvor spillerne kunne det.
Uanset hvor mange gange, man gentager det og uanset, hvilke fejl, der er begået forinden (der begåes stort set altid fejl op til en scoring), så skal der aldrig dømmes straffe, hvis der ingen kontakt er. Så skal der gives et gult kort til skuespilleren, og det er bl.a. derfor, vi har fået VAR, som meget let kan se dette.

Jeg vil aldrig juble, hvis Salah får tildelt et straffe, han har snydt sig til ved at falde uden, der var kontakt. Ok, mod shitty vil jeg juble, men det er kun fordi, de er så max pumpet op på økonomisk doping og fordi, de har så rædselsfuldt et ejerskab, at jeg er helt kold ift. sportsmanship, når talen falder på dem.
Der var altså tale om to kæmpefejl. Helt upresset smider Matip bolden lige op til en Fulhamspiller. Og kan stadigvæk ikke komme mig over, at VvD går på den finte og så i det dampfærge-tempo...

Faktum er, at VvD stak benet ud og missede bolden. Mitrovic søgte kontakten og fik den foræret på et sølvfad af VvD. Det var ikke en af de situationer, hvor en spiller tydeligvis lader sig falde uden skyggen af berøring. Og som skal udløse gult kort.

Det var i kategorien "soft" - men dem får vi jo også selv nogle stykker af. Eller er vi den eneste klub i PL, som kun får straffespark, når det er 100/0 situationer og ikke 50/50?

Brugeravatar
Cynwal
Indlæg: 9725
Tilmeldt: lørdag, 22. dec, 2007 15:52
Geografisk sted: Ringe på Midtfyn
Alder: 58

Re: Fulham - LFC >> Kamptråden

Indlæg af Cynwal » tirsdag, 09. aug, 2022 20:40

AJJ skrev:
tirsdag, 09. aug, 2022 11:37
Niels K skrev:
mandag, 08. aug, 2022 21:13
AJJ skrev:
mandag, 08. aug, 2022 09:31
Gentager: 2 kæmpefejl af Matip og VvD og så bliver der dømt et straffe på en 50/50 situation. I ved - dem vi selv elsker Salah for, at han får et straffe på - når vi allermest har brug for det.

Og selvfølgelig kunne Mitrovic da blive stående på benene, hvis han ville. Der er da mange - også klokkeklare - straffespark, hvor spillerne kunne det.
Uanset hvor mange gange, man gentager det og uanset, hvilke fejl, der er begået forinden (der begåes stort set altid fejl op til en scoring), så skal der aldrig dømmes straffe, hvis der ingen kontakt er. Så skal der gives et gult kort til skuespilleren, og det er bl.a. derfor, vi har fået VAR, som meget let kan se dette.

Jeg vil aldrig juble, hvis Salah får tildelt et straffe, han har snydt sig til ved at falde uden, der var kontakt. Ok, mod shitty vil jeg juble, men det er kun fordi, de er så max pumpet op på økonomisk doping og fordi, de har så rædselsfuldt et ejerskab, at jeg er helt kold ift. sportsmanship, når talen falder på dem.
Der var altså tale om to kæmpefejl. Helt upresset smider Matip bolden lige op til en Fulhamspiller. Og kan stadigvæk ikke komme mig over, at VvD går på den finte og så i det dampfærge-tempo...

Faktum er, at VvD stak benet ud og missede bolden. Mitrovic søgte kontakten og fik den foræret på et sølvfad af VvD. Det var ikke en af de situationer, hvor en spiller tydeligvis lader sig falde uden skyggen af berøring. Og som skal udløse gult kort.

Det var i kategorien "soft" - men dem får vi jo også selv nogle stykker af. Eller er vi den eneste klub i PL, som kun får straffespark, når det er 100/0 situationer og ikke 50/50?
Jamen.... Det er jo netop IKKE en kontaktsitution. Der er en klar kameravinkel, som viser at der er luft imellem benene, og at VVD når at trække "leen" til sig, inden han rammer dampfærgen/den døende svane. Det er jo NETOP sådan noget, som var skal benytte teknologien til at bedømme rigtigt, og evt. bede dommeren til sidelinjen, og vise ham klippet med luft imellem benene.
Vi kommer kun af med Statsfinancierede klubber, ved at boykotte ALT der har med disse Sportwashing diktaturer at gøre.
Brug din magt som forbruger.

Brugeravatar
Thommo
Indlæg: 10164
Tilmeldt: lørdag, 02. jun, 2007 14:54
Geografisk sted: Randers
Alder: 46

Re: Fulham - LFC >> Kamptråden

Indlæg af Thommo » onsdag, 10. aug, 2022 00:01

Cynwal skrev:
tirsdag, 09. aug, 2022 20:40
AJJ skrev:
tirsdag, 09. aug, 2022 11:37
Niels K skrev:
mandag, 08. aug, 2022 21:13
AJJ skrev:
mandag, 08. aug, 2022 09:31
Gentager: 2 kæmpefejl af Matip og VvD og så bliver der dømt et straffe på en 50/50 situation. I ved - dem vi selv elsker Salah for, at han får et straffe på - når vi allermest har brug for det.

Og selvfølgelig kunne Mitrovic da blive stående på benene, hvis han ville. Der er da mange - også klokkeklare - straffespark, hvor spillerne kunne det.
Uanset hvor mange gange, man gentager det og uanset, hvilke fejl, der er begået forinden (der begåes stort set altid fejl op til en scoring), så skal der aldrig dømmes straffe, hvis der ingen kontakt er. Så skal der gives et gult kort til skuespilleren, og det er bl.a. derfor, vi har fået VAR, som meget let kan se dette.

Jeg vil aldrig juble, hvis Salah får tildelt et straffe, han har snydt sig til ved at falde uden, der var kontakt. Ok, mod shitty vil jeg juble, men det er kun fordi, de er så max pumpet op på økonomisk doping og fordi, de har så rædselsfuldt et ejerskab, at jeg er helt kold ift. sportsmanship, når talen falder på dem.
Der var altså tale om to kæmpefejl. Helt upresset smider Matip bolden lige op til en Fulhamspiller. Og kan stadigvæk ikke komme mig over, at VvD går på den finte og så i det dampfærge-tempo...

Faktum er, at VvD stak benet ud og missede bolden. Mitrovic søgte kontakten og fik den foræret på et sølvfad af VvD. Det var ikke en af de situationer, hvor en spiller tydeligvis lader sig falde uden skyggen af berøring. Og som skal udløse gult kort.

Det var i kategorien "soft" - men dem får vi jo også selv nogle stykker af. Eller er vi den eneste klub i PL, som kun får straffespark, når det er 100/0 situationer og ikke 50/50?
Jamen.... Det er jo netop IKKE en kontaktsitution. Der er en klar kameravinkel, som viser at der er luft imellem benene, og at VVD når at trække "leen" til sig, inden han rammer dampfærgen/den døende svane. Det er jo NETOP sådan noget, som var skal benytte teknologien til at bedømme rigtigt, og evt. bede dommeren til sidelinjen, og vise ham klippet med luft imellem benene.
Enig,iiiiiii altså hvor er det synd.... kom dog videre, chancen for kendelsen var der jo faktuelt, og 1 point står ved magt heldigvis for 0 var fortjent. De billeder jeg har set var der straffe, men ikke ret meget i fodbold er jo altså 100%. Se evt kvinde fodbold, i så fald(at man går efter sikre kendelser), for det går jo så langsomt at alt kan ses med noget nær 100% sikker kendelse, selv i dobbelt hastighed.
Der er ikke synd for LFC fans, at ting sker....Det er min mening.

Brugeravatar
Niels K
Indlæg: 11725
Tilmeldt: tirsdag, 12. jun, 2007 08:21
Geografisk sted: Nordsjælland

Re: Fulham - LFC >> Kamptråden

Indlæg af Niels K » onsdag, 10. aug, 2022 08:26


Besvar